Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Meet the Editor – Jiří Jaromír Klemeš professzor előadása

Előadó: Prof Dr-Hab Jiří Jaromír KLEMEŠ, a Journal of Cleaner Production társfőszerkesztője, a Brnói Műszaki Egyetem professzora
2020.12.08. 15:30
1093. Budapest, Fővám tér 8.
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / nora.kelecsenyi@uni-corvinus.hu

A Corvinus Egyetem megújulásának egyik stratégiai célja a kutatási kiválóság és nemzetközi láthatóság fokozása. Ennek elengedhetetlen feltétele a minőségi nemzetközi folyóiratokban megjelenő cikkek számának növelése. Ismert tény, hogy minden folyóiratnak megvannak a maga szabályai és feltételei, de a sikeres publikálásnak vannak olyan fortélyai is, amelyekre leginkább a folyóirat képviselői, szerkesztői, főszerkesztői hívhatják fel a leendő cikkírók figyelmét.

A Corvinus Egyetem lehetővé teszi a tanulás ezen formáját is oktató-kutatói számára, és új előadássorozatot indít „Meet the Editor” címmel.

Időpont: 2020. december 8. 15:30-17:00
Helyszín: online, a MS Teams felületén
Előadó: Prof Dr-Hab Jiří Jaromír KLEMEŠ, a Journal of Cleaner Production társfőszerkesztője, a Brnói Műszaki Egyetem professzora Az előadás angol nyelvű.

Jarimíj

 Jiří Jaromír Klemeš professzor kiváló kutató és szervező, és jól ismeri Magyarországot is. A Magyar Tudományos Akadémián szerezte meg DSc fokozatát, tanszéket alapított és hosszú évekig egyetemi tanár is volt a Veszprémi Pannon Egyetemen, jelenleg pedig a Pázmány Péter Katolikus Egyetem professor emeritus-a. Pályája során majdnem száz jelentős EU, NATO és egyéb Know-How projektet vezetett és koordinált, és több, mint 42 millió euró kutatási támogatást szerzett. Számos kitüntetés tulajdonosa, így pl. megkapta a Marie Curie Chair of Excellence (EXC) díjat is. Több rangos folyóirat szerkesztői bizottságában tölt be fontos pozíciót, így pontos ismeretekkel rendelkezik a sikeres cikkírás és publikálás területén. Klemeš professzor gazdag szakmai önéletrajzát a Professor Jiri J Klemes_CV alatt olvashatják.

A Journal of Cleaner Production, amelyet az Elsevier ad ki (2019 – CiteScore: 10.9, SJR: 1.886, Impact Factor: 7.246) egy nemzetközi, transzdiszciplináris folyóirat, amely korunk több égető kérdésének – a környezetvédelem, a tiszta technológiák, a fenntartható fejlődés – elméleti és gyakorlati oldalával foglalkozik.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.16. - 16:08:21