Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Almási Kitti előadása

Szeretettel várunk dr. Almási Kitti előadására a lelki egészség világnapja alkalmából!
2021.10.14. 17:30 – 2021.10.14. 18:45
1093. Budapest, Fővám tér
E épület
IV. előadó
Információ: studentsupport@uni-corvinus.hu

Kapcsolódó elérhetőségek

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Minden évben októberben ünnepeljük a lelki egészség világnapját, ami arra emlékeztet, hogy az, hogy figyelünk a mentális egészségünkre, ideális esetben épp olyan természetes, mint, hogy tisztálkodunk, vagy sportolunk. A Hallgatói Támogatásra egyéni- és csoportos tanácsadásaik és eseményeik révén egész évben számíthatnak azok, akik valamilyen területen fejlődni szeretnének, most pedig az egyik legismertebb hazai szerzőt kérték meg arra, hogy beszéljen egy fontos, titeket érintő témáról.

A világnap apropóján dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus, több pszichológiai témájú könyv szerzője „Ki vagy te? – Elvárások szorításában – megfelelés vagy önazonosság” címmel tart előadást azonos címmel megjelent könyve alapján.

“A másoknak való megfelelés vágyában folyamatosan figyelünk és találgatunk, mik lehetnek a többiek elvárásai, és gyakran önmagunknak sem valljuk be, mennyire igyekszünk ezeknek eleget tenni. Az így kialakított viselkedésminták egy idő után annyira beépülnek, hogy már a sajátunknak érezzük őket, csak sokszor nem értjük, miért érezzük magunkat olyan rosszul a bőrünkben.”

Az előadás 60 perces a végén pedig arra is lehetőségetek lesz, hogy feltegyétek a kérdéseiteket.

Az esemény regisztrációhoz kötött, amit ezen a linken tehetsz meg.

A regisztráció határideje: 2021. október 13. 23:59

Az előadáson csak a Covid-védettséget igazoló plasztikkártya vagy alkalmazás birtokában lehet részt venni, amit a belépésnél ellnőrzünk.

Friss információkat Facebook-oldalunkon is találtok!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.26. - 06:38:56