Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Hargitai Tibor Antonius online PhD disszertációvédése

„The role of Eruoseptic Parties on the Domestic EU policies of member states” című doktori értekezése
2024.06.23. 04:20
1093. Budapest, Online esemény
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / eszter.viragh@uni-corvinus.hu

A Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Doktori Tanácsa nyilvános védésre bocsátotta Hargitai Tibor Antonius (Nemzetközi Kapcsolatok és Politikatudományi Doktori Iskola) „The role of Eruoseptic Parties on the Domestic EU policies of member states” című doktori értekezését.

 
A védés angol nyelven zajlik.

A Védési Bizottság tagjai:

Elnök: Békés Csaba DSc BCE

Titkár: Vékony Dániel PhD BCE

Bírálók:

  • Gálik Zoltán PhD BCE
  • Szálkai Kinga PhD ELTE


Tagok:

  • Kőváriné Ignáth Éva PhD BCE
  • Stepper Péter PhD NKE
  • Kengyel Ákos PhD BCE
  • Molnár Anna PhD habil. NKE


A disszertáció és a tézisfüzetek megtekinthetők az Egyetem Repozitóriumában.

Jelentkezési szándékát legkésőbb a védés előtt 2 nappal az eszter.viragh@uni-corvinus.hu email címen jelezze. Ha rendelkezik corvinusos e-mail címmel, kérjük, azt adja meg! Csak a jelentkezők tudnak csatlakozni a Teams csoporthoz.

A 32/2020. (V. 6.) számú Elnöki Testületi utasítás értelmében az online nyilvános disszertáció védés korlátozott nyilvánosságú szakaszát Office 365–Teams szoftverrel bonyolítjuk le, ezzel a vitában részt vevőknek rendelkezniük kell. A védésen részt venni óhajtóknak a közzétételtől számított 5 naptári napon belül lehetőségük van a disszertációval kapcsolatban írásban kérdéseket, észrevételeket megfogalmazni – a nevük, munkahelyük, beosztásuk, email elérhetőségük megadásával –, melyeket a bizottság titkárának, email címére küldhetnek meg: daniel.vekony@uni-corvinus.hu. Az érdeklődők folyamatosan figyelemmel kísérhetik a várható és a lezajlott védéseket az Egyetem honlapján a Hírek-Események között, továbbá külön a PhD védések menüpontban is.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.23. - 02:20:16