Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Fenntarthatóság és beszerzés – A SAPIENS Network zárókonferenciája

Csatlakozzon a projekt nagyszabású zárórendezvényéhez (SAPIENS Network Conference for Procurement and Sustainability Innovation).
2024.06.20. 09:00
Budapesti Corvinus Egyetem

Időpont: 2024. június 20. 9.00 

Online esemény 

 

A konferencia a közbeszerzés szerepét vizsgálja az ENSZ fenntarthatósági céljainak elérésében. Az EU Horizon 2020 által finanszírozott SAPIENS (Sustainability in International, European, and National Systems) hálózat zárókonferenciája a közbeszerzés és a fenntarthatóság körüli jogi, gazdasági, politikai és irányítási kérdések sokaságával foglalkozik majd, a környezetvédelemtől kezdve a munkajogokon át a tisztességes kereskedelemig és a nők szerepvállalásáig. 

 

Ha részt kíván venni a beszerzés és fenntarthatóság kutatói és érdekeltjei számára szervezett egyedülálló hálózati eseményen, a személyes részvételre 2024. május 31-ig, az online részvételre 2024. június 19-ig lehet jelentkezni ezen a címen: https://sapiensnetwork.eu/sapiens-network-conference/. 

 

A SAPIENS-hálózat 10 európai egyetemének korai fázisban lévő kutatói a világ minden tájáról érkező elismert tudósok és érdekelt felek mellett mutatják be kutatási eredményeiket. 

 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 02:12:08