Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Diákjegyek a Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztiválra

A 2021-ben, Liszt Ferenc születésének 210. évfordulóján életre hívott Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál alábbi koncertjére helyre szóló diákjegyek igényelhetők 500 Ft/db. áron.
2021.10.20. 20:00
1093. Budapest Music Center, Koncertterem
Információ: pinter.dora@mupa.hu

A jegyigényeket a pinter.dora@mupa.hu várjuk legkésőbb október 18-ig. Az igényelt jegyek a koncertek helyszínén, közvetlenül az előadások előtt vehetők át. 

MAGYAR JAZZ 2020 

Időpont: 2021. október 20., 20.00 

Helyszín: Budapest Music Center — Koncertterem 

  

A Müpa Zeneműpályázatának kis jazzformáció kategóriájában beérkezett darabok között a legváltozatosabb létszámú és összeállítású együttesek szerepeltek, így a zsűri végül az elektronikával kiegészített szólóbillentyűs műtől a szeptettig díjazta az új jazzkompozíciókat. A koncerten elhangzó hat darab színes képet fest a szabad improvizáció és a kötött formák közötti széles sávon található zenei gondolkodásról, valamint az egymás mellett működő generációk – köztük „nagy öregek” és pályakezdő fiatalok – törekvéseiről. 
A felhangzó kompozíciók nagyon eltérő zenei és művészi világokat képviselnek. Elhangzik olyan mű, mely filozófiai kérdésekre keres zenei választ, és lesz olyan is, melyet egy népszerű film hangulata vagy épp absztrakt zenei struktúrák inspiráltak. 

Bővebb információ 

Kapcsolódó elérhetőségek

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.12. - 21:35:58