Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

CUBE nemzetközi esetverseny a Corvinuson

A világ különböző tájairól érkező 16 csapat gyűlik össze Budapesten április 4-12. között, hogy megmutassák elemző és problémamegoldó képességeiket valós üzleti esetek megoldásában.
2024.04.11. 13:45
Budapesti Corvinus Egyetem

A Corvinus a dinamikus hallgatói szervezettel, a Corvinus Case Track Community-vel (CCTC) közösen rendezi meg a Corvinus Undergraduate Business Experience (CUBE) nemzetközi esetversenyt.  

A világ különböző tájairól érkező 16 csapat gyűlik össze Budapesten, hogy megmutassák elemző és problémamegoldó képességeiket valós üzleti esetek megoldásában.  

A verseny közben a résztvevőknek lehetőségük lesz megtapasztalni Magyarország kulturális sokszínűségét és Budapest szépségét. A történelmi nevezetességektől a kulináris élvezetekig a résztvevők felejthetetlen élményben részesülnek.  

Az április 11-i döntőbe a legjobb 4 csapat jut be, akik újra előadják megoldásaikat a szakmai zsűri előtt. A döntő nem csak a győztes kihirdetéséről szól majd, hanem remek alkalom a versenyzők számára, hogy visszajelzést és útmutatást kapjanak üzleti vezetőktől, ami hozzájárul szakmai fejlődésükhöz. 

Ha szeretnéd testközelből átélni a jövő üzleti vezetőinek gondolkodását és problémamegoldó képességét, akkor látogass el a CUBE nemzetközi esetverseny döntőjére! Ez egy páratlan lehetőség, hogy betekintést nyerj a legtehetségesebb nemzetközi egyetemi hallgatók munkájába, miközben részese lehetsz egy izgalmas eseménynek. A döntő nyilvános, így bárki számára elérhető, akit érdekel az üzleti világ és a stratégiai gondolkodás.  

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló alkalmat, és csatlakozz hozzánk 2024. április 11-én 13:45-kor a Budapesti Corvinus Egyetem E épületének IV. elődadójában! Légy részese ennek az eseménynek, és fedezd fel, hogyan gondolkodnak a jövő szakemberei a “dobozon kívül”, azaz “think out of the CUBE”! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:47:42