Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Csiszár Esztella online PhD disszertáció védése

Nemzetközi Kapcsolatok és Politikatudomámyi Doktori Iskola
2024.05.26. 07:49
1093. Budapest, Online esemény
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / eszter.viragh@uni-corvinus.hu

Szervezők elérhetősége

A Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Doktori Tanácsa nyilvános védésre bocsátotta Csiszár Esztella doktorjelölt (Nemzetközi Kapcsolatok és Politikatudomámyi Doktori Iskola) „Bosznia-Hercegovina muszlim társadalmának lehetséges jövői. „Három holnap” a posztnormális időben” c. doktori értekezését. A védés magyar nyelven zajlik. Az értekezés és a védés anyagai megtekinthetők az Egyetem Repozitóriumában. Témavezetők: Rostoványi Zsolt DSc, BCE, Dobrovits Mihály PhD habil., PPKE.

Budapesti Corvinus Egyetem

 
A Védési Bizottság tagjai:
 

  • Elnök: Kardosné Dr. Kaponyi Erzsébet PhD habil, BCE
  • Titkár: Vékony Dániel PhD, BCE
  • Bírálók: Nováky Erzsébet DSc, BCE és Juhász József CSc, ELTE
  • Tagok: Kemenszky Ágnes PhD, BCE és Halász Iván PhD, NKE

Témavezető: Rostoványi Zsolt DSc, BCE, Dobrovits Mihály PhD habil., PPKE

Jelentkezési szándékát legkésőbb a védés előtt 2 nappal: eszter.viragh@uni-corvinus.hu email címen jelezze. Ha van, a Corvinus-os email címét adja meg! Csak a jelentkezők tudnak csatlakozni a TEAMS csoporthoz.

A 32/2020. (V. 6.) számú Elnöki Testületi rendelkezés értelmében az online nyilvános disszertáció védés korlátozott nyilvánosságú szakaszát Office 365–Teams szoftverrel bonyolítjuk le, ezzel minden, a vitában részt vevőnek rendelkeznie kell.

A védésen részt venni óhajtóknak a közzétételtől számított 5 naptári napon belül lehetőségük van a disszertációval kapcsolatban írásban kérdéseket, észrevételeket megfogalmazni – a nevük, munkahelyük, beosztásuk, email elérhetőségük megadásával –, melyeket a bizottság titkárának, email címére küldhetnek meg: daniel.vekony@uni-corvinus.hu 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.26. - 05:49:11