Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet
Vissza a főoldalra

Bhután: a fenntartható turizmus kísérlete a Bruttó Nemzeti Boldogság keretében 

Valcsicsák Zoltán Bhután természeti és kulturális kincseit és a boldogságon alapuló egyedi turisztikai fejlesztési stratégiáját mutatja be.
2023-05-09 15:30 – 2023-05-09 17:00
1093 Budapest Fővám tér 8.
C épület
101. terem

Kapcsolódó elérhetőségek

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Nyelv: magyar 

Facebook-esemény 

A Corvinus Mobilitás és Turizmus Központ Turizmus Fórum eseménysorozatának következő programján Valcsicsák Zoltán előadását hallgathatják meg az érdeklődők. A saját élményeken alapuló előadás bemutatja a himalájai Bhután természeti és kulturális kincseit, a boldogságon alapuló egyedi fejlesztési stratégiáját, illetve a különleges bhutáni turisztikai modell elvét, gyakorlatát, eredményeit és kihívásait. 

Valcsicsák Zoltánt 2011-ben a fenntartható fejlődés, a Bruttó Nemzeti Boldogság és a buddhizmus iránti érdeklődése vitte először Bhutánba. Első útját 14 másik követte, amelyeken kisvállalkozásfejlesztő önkéntesként, a Magyar-Bhutáni Baráti Társaság elnökeként, és turistautak szervezőjeként egyre jobban megismerte Bhután rejtett arcait, és mára az ország legismertebb szakértője lett. Az első magyar nyelvű Bhutánról szóló könyv írója (www.bhutankonyv.hu), a témában rendszeresen előadásokat és beszélgetéseket tart, utazó csoportokat vezet, kreatív és vállalkozó kedvű bhutániak felkarolásán dolgozik, és minden évben hosszabb időt Sárkányföldön tölt. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.11.29. - 08:52:58