Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Baranyi Márton online PhD disszertációvédése

„Hegemón-e Németország? – A német hegemónia gyakorlati megnyilvánulásai az Európai Unió intézményrendszerében” című doktori értekezés védése.
2021.12.14. 15:00
1093. Budapest, Fővám tér
Online esemény – MS Teams
Információ: eszter.viragh@uni-corvinus.hu

Kapcsolódó elérhetőségek

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Doktori Tanácsa nyilvános védésre bocsátotta Baranyi Márton doktorjelölt (Nemzetközi Kapcsolatok és Politikatudományi Doktori Iskola – Világgazdaság) „„Hegemón-e Németország? – A német hegemónia gyakorlati megnyilvánulásai az Európai Unió intézményrendszerében” című doktori értekezését. 

A védés magyar nyelven zajlik. 

Az értekezés és a védés anyagai megtekinthetők az Egyetem Repozitóriumában. 

Témavezető: Nagy Sándor Gyula PhD habil, Corvinus 

A Védési Bizottság tagjai: 

Elnök: Palánkai Tibor akadémikus, Corvinus 

Titkár: Kollai István PhD, Corvinus 

Bírálók: 

  • Gálik Zoltán PhD, Corvinus 
  • Hettyey András PhD, NKE 

Tagok: 

  • Benczes István DSc, Corvinus 
  • Kővárné dr. Ignáth Éva PhD, Corvinus 
  • Kovács Attila Miklós PhD, KRE 

Jelentkezési szándékát legkésőbb a védés előtt 2 nappal: eszter.viragh@uni-corvinus.hu email címen jelezze. Ha van, a Corvinus-os email címét adja meg! Csak a jelentkezők tudnak csatlakozni a TEAMS csoporthoz. 

A 32/2020. (V. 6.) számú Elnöki Testületi utasítás értelmében az online nyilvános disszertáció védés korlátozott nyilvánosságú szakasza az MS Office 365–Teams szoftverrel kerül lebonyolításra, ezzel a vitában részt vevőknek rendelkezniük kell. A védésen részt venni óhajtóknak a közzétételtől számított 5 naptári napon belül lehetőségük van a disszertációval kapcsolatban írásban kérdéseket, észrevételeket megfogalmazni – a nevük, munkahelyük, beosztásuk, email elérhetőségük megadásával –, melyeket a bizottság titkárának, email címére küldhetnek meg: istvan.kollai@uni-corvinus.hu 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.23. - 08:47:18