Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

AI, avagy hogyan képezzük a jövő gazdasági szakembereit?

November 15-17. között a Budapesti Corvinus Egyetem ad otthont az EFMD éves szakmai konferenciájának, mely az alapszintű gazdasági képzések jövőjét vitatja meg nemzetközi szakemberek körében.
2023.11.16. 16:21
Budapesti Corvinus Egyetem

Az alapképzés a szakmai karrierhez vezető első lépcsőfok, sok fiatal először találkozik az akadémia világával. A hallgatók új generációja és azok változó elvárásai miatt az oktatási intézményeknek sajátos kihívásokkal kell szembenézniük. A Corvinuson megrendezett nemzetközi konferencia lehetőséget teremt a gazdaságtudományi alapképzésekért felelős vezetők számára, hogy az oktatás legújabb gyakorlatával és fejlődésével kapcsolatban tájékozódjanak különböző nézőpontokból – hallgatók, oktatók és a munkaadók szemszögéből.

A konferencia levezető elnöke, Dr. Szántó Richárd, alapképzésekért felelős dékán. A szekciók során közreműködnek a nemrég megalakult, Mesterséges Intelligencia Bizottság oktatói, Nagy Judit, a Gazdálkodási és menedzsment alapszak szakfelelőse, Dr. Fehér Péter nemzetközi kapcsolatokért felelős vezető, továbbá meghívott szakmai partnerek és hallgatók.

Nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen magas színvonalú nemzetközi esemény szervezésére kaptunk meghívást az EFMD részéről, mellyel a Corvinus nemzetközi reputációját erősíthetjük. A zártkörű konferencián több mint hetven európai és tengeren túli gazdasági képzéseket nyújtó felsőoktatási intézmény szakembereit fogadjuk a Corvinus campusán.

A rendezvény részletes programja itt érhető el.

Az EFMD egy több mint 30 000 tagot tömörítő nemzetközi szakmai szervezet, amely vezető gazdasági képzéseket nyújtó felsőoktatási intézmények és üzleti szakemberek közreműködésével, elkötelezettek a menedzsment-oktatás és fejlesztés globális előre mozdítása iránt. A Budapest Corvinus Egyetem több mint 20 éve tagja a szervezetnek, több ízben nyerte el és újította meg az EFMD által nyújtott nemzetközi akkreditációkat és minősítéseket.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.24. - 15:31:34