Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet
Vissza a főoldalra

A félelem nélküli szervezet: Miért fontos a pszichológiai biztonság a munkahelyeken?

Amy Edmondson előadása a Rajk Szakkollégium szervezésében.
2023-06-20 18:00
1093 Budapest Fővám tér 8.

Időpont: 2023. június 20. kedd, 18.00 

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, Főépület, III-as előadó 

Nyelv: angol 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Facebook-esemény 

A Budapesti Corvinus Egyetem Rajk Szakkollégiumának tagsága Amy Edmondson-t választotta meg 2022 Simon-díjasának. Amy Edmondson a díj átadását követően „The Fearless Organization: Why Psychological Safety Matters at Work, More than Ever” címmel minden érdeklődő számára nyitott előadást tart. 

Amy Edmondson a Harvard Business School professzora, akinek fő kutatási területe a pszichológiai biztonság, a csapatmunka és a szervezeti tanulás. Munkái számos tudományos és menedzsment kiadványban megjelentek, például az Administrative Science Quarterly, az Academy of Management Journal, a Harvard Business Review és a California Management Review folyóiratokban. Legutóbbi könyve, a The Fearless Organization: Creating Psychological Safety in the Workplace for Learning, Innovation and Growth, mely gyakorlati útmutatót nyújt a modern gazdaságban sikeresen működő szervezeteknek. Amy Edmondson 2011 óta rendszeresen elismerést kap a menedzsment gondolkodók kétévente megjelenő Thinkers50 globális rangsorában. Legutóbb, 2021-ben az első helyen végzett. Ezenkívül, 2019-ben megkapta a Thinkers50 Breakthrough Idea Award-ját, míg 2017-ben a Talent Awardot nyerte el. 

Az immár több mint tizenöt éves múltra visszatekintő Herbert Simon-díjat 2004-ben alapította a Rajk Szakkollégium. A kollégium tagsága azon elméleti szakembereket ismeri el a díjjal, akiknek akadémiai munkássága kiemelkedően hozzájárult üzleti problémák megoldásához, valamint jelentősen hatottak a kollégisták szakmai fejlődésére, gondolkodására. A Herbert Simon-díjhoz hozzátartozik, hogy a díjazott nyilvános előadást és zártkörű, kiscsoportos kurzust tart a kollégiumban. A világhírű szakemberek fogadása mindig nagy esemény a kollégiumban: a kollégisták az alkalomra egy kiadványt állítanak össze a díjazott írásaiból, hozzájárulva ezzel, hogy az üzleti tudományok legfrissebb eredményei magyarul is hozzáférhetők legyenek. 

 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.12.05. - 01:57:56