Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Dimenzióváltás a FinTech oktatásban – vagy dimenziók közötti váltás?

Fintech menedzser képzés a Corvinuson

Nem kell szökőév az újításhoz, a Corvinus egyetemen most mégis a 2020-as évhez kötődik egy megújult, átformálódott képzés, a FinTech menedzser képzés.

A Fintech menedzser 2 féléves szakirányú képzés interdiszciplináris, tudásmegosztáson – nem a hagyományosnak tekinthető tudásátadáson – alapuló tantárgyi rendszer, mely során a hallgatók kreatív módon, interaktív vitákkal tarkítva, elismert szakmai mentoraikkal közösen saját projektmunkát kidolgozva élnek át egy fejlődési, tanulási ívet. A folyamat során számos tudományterületet integrálva ismerik meg a Fintech-et érintő tudományágak és gyakorlati működési területek egymásba kapcsolódását, emellett a diplomaprojekt mindkét félévet átívelően lehetőséget ad a folyamatos kompetenciafejlesztésre.

A képzés számos szinergiahatást kínál azoknak számára, akik munkája részben vagy teljesen a fintech-hez kapcsolódik, ám azoknak is, akik a tudást most szeretnék megszerezni. A tudásmegosztást, a kreatív gondolkodást, a képességek egyedi fejlesztését az is támogatja, hogy ez a képzés korlátozott számú hallgatói csoporttal működik, ez biztosítja, hogy a mentorok mindenkivel személyesen tudjanak együtt dolgozni olyan saját és piacképes Fintech projekteken, amelyeknek pénzügyi dimenziója van.

A képzés célja tehát olyan FinTech megoldások megismerése, létrehozása, alkalmazási képességük elsajátítása, amelyek támogatják a vállalati erőforrások hatékonyabb felhasználását és a működés fenntarthatóságát.


Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.26. - 08:50:43