Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Átalakul a Postázó működése – március 15-e után megszűnik a körjárat az Egyetemen

2021-ben várható Poszeidon iratkezelési rendszer teljeskörű bevezetése, amely célja az egységes és egyetemi szintű dokumentumkezelés kialakítása.
Budapesti Corvinus Egyetem

 

2021-ben várható Poszeidon iratkezelési rendszer teljeskörű bevezetése, amely célja az egységes és egyetemi szintű dokumentumkezelés kialakítása. Szeptembertől minden küldeményt rögzítünk a Poszeidon iratkezelési rendszerben, így kiszámíthatóbb lesz valamennyi érintett számára a postai szolgáltatás, a postai küldemények útja pedig a rendszeren keresztül intézményen belül is nyomon követhető lesz

A folyamat részeként megkezdődött a Postázó modernizációja, amelynek első lépéseként 2021. március 15. napjával megszűnik a körjárat.

Mostantól a szervezeti egységek a Postázóban vehetik át és adhatják le postai küldeményeiket, előre meghatározott menetrend szerint.

A Postázó ügyfélfogadási ideje 2021. március 16-tól (módosításig)

  • hétfőtől csütörtökig 9-14 óra


  • pénteken 9-12 óra


A postai küldemények az ügyfélfogadási időben vehetők át és adhatók le.

Csomag érkezéséről a Postázó e-mailben tájékoztatja az érintett szervezeti egység vezetője által kijelölt kapcsolattartót.

Személyes kézbesítés vagy személyes ügyintézés menete

Küldemény személyes kézbesítésére vonatkozó kérés vagy személyes ügyintézés esetén (pl. levél személyes kézbesítése minisztériumnak, hatóságnak vagy az Egyetem számára halaszthatatlan banki ügyintézés) az erre vonatkozó igényt előzetesen (legalább 24 órával előtte) jelezni kell a postazo@uni-corvinus.hu e-mail címen. Személyes kézbesítés, ügyintézés csak külső címzett, partner esetében igényelhető

Tömeges küldemény feladásának menete

Tömeges küldemény feladását (20 levél feletti feladást) előzetesen (legalább 72 órával előtte) jelezni kell a postazo@uni-corvinus.hu e-mail címen, de ebben az esetben is a szervezeti egységnek kell eljuttatni a küldeményeket a Postázóba.

Kérjük, legyenek figyelemmel az egészségügyi előírások betartására (pl. maszk viselése, 1,5 méteres távolság betartása, irodában a Postázó munkatársain kívül legfeljebb egy személy tartózkodhat).

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 05:23:56