Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Április 9-ig adhatók le az oktatásban használni kívánt szoftverigények

Kérjük, hogy csak az új igényeket jelezzék!

Az Egyetem géptermeiben, illetve a szemináriumi és előadótermekben a 2021/2022-es tanév során használni kívánt informatikai programokkal kapcsolatos igényeket legkésőbb április 9-ig lehet eljuttatni az ISZK csapatának. Kérjük, hogy csak az új igényeket jelezzék!

Budapesti Corvinus Egyetem

 
A korábban igényelt programok közül

  • az ingyenesek esetében a telepítéskor elérhető legfrissebb verziót fogjuk telepíteni (pl.: R, R Studio, Zotero, stb.)
  • a licencelt programok esetén pedig a korábban megkapott licencelt verziót (pl.: ArcGIS, ARIS, Dynamics NAV 2017) amennyiben ezek kompatibilisek a Windows 10 20H2-es verziójával.



Abban az esetben, ha a kért szoftverhez nem rendelkezik érvényes licenccel, úgy annak beszerzését a szervezeti egységének vezetőjével, kötelezettségvállalójával szükséges egyeztetni. A beszerzés intézésekor kérjük figyelembe venni, hogy a beszerzési folyamat akár 2 hónapot is igénybe vehet.

Tekintettel arra, hogy az informatikai laborok és a szemináriumi termek leterheltsége folyamatos, év közben új installáció csak korlátozottan megvalósítható. Egy utólag telepített program frissíthet továbbá olyan szoftverkomponenseket, melyek negatív hatással lehetnek a már korábban telepített, oktatásban használt szoftverek működésére, így megtörténhet, hogy utólag nem áll majd módunkban telepíteni a kért szoftvert.

A Sóház idei felújítása miatt a géptermek telepítését korábban kell elkezdenünk, ezért kérjük a fenti határidő betartását.

Az igényeket a mellékelt felületen tudják jelezni.

Együttműködésüket köszönjük!
Informatikai Szolgáltató Központ 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 06:01:04