Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Absztrakt leadás és jelentkezési lehetőség – TOWARDS A LOW CARBON ECONOMY Central European Scientific Conference on Green Finance and Sustainable Development

Abstract leadási határidő 2020. június 30.

A Budapesti Corvinus Egyetem és a Magyar Nemzeti Bank 2020. október 13-án közös tudományos konferenciát rendez CENTRAL EUROPEAN SCIENTIFIC CONFERENCE ON GREEN FINANCE AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT címmel.

A Budapesti Corvinus Egyetem és a Magyar Nemzeti Bank 2020. október 13-án közös tudományos konferenciát rendez “TOWARDS A LOW CARBON ECONOMY – Central European Scientific Conference on Green Finance and Sustainable Development” címmel.

Az egyetem részéről a Gazdaságföldrajz, Geoökonómia és Fenntartható Fejlődés Tanszék és az MNB Tanszék által gesztorált nemzetközi konferencia az oktatás, kutatás és szakpolitika képviselőirészére kíván lehetőséget nyújtani az alacsony szén-dioxid kibocsátású gazdaságba való átmenetfinanszírozási és fejlesztési kérdéseinek megvitatására.A klímaváltozás, klímapolitka, pénzügyi szabályozás, a monetáris politika szerepe, a klímaváltozás urbanizációs hatásai stb. mellett, a konferencia tematikájához kapcsolódó más témájú előadásokatis várnak.


Abstract leadási határidő 2020. június 30.
További részletes információ és a felhívás a konferencia honlapján érhető el: HONLAP

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.18. - 16:44:35