Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

A megújult arculat elemei és használatuk

Elkészült az egyetem új arculata

Ahogyan már korábban hírt adtunk róla, a Budapesti Corvinus Egyetem tavaly indult megújulási folyamatának részeként novemberre elkészült az egyetem új arculata, amelynek első elemei már megjelentek az egyetemi külső és belső kommunikációban, többek között az intézmény social média és online felületein.

corvinus_arculat_2

 
Az arculati elemek implementálása az online és offline felületekre folyamatosan zajlik. A munkatársaink számára is hozzáférhető arculati eszközöket (pl. hivatalos dokumentum sablon, ppt sablon, e-mail aláírás, betűtípusok, levélpapír stb.) honlapunkon tesszük elérhetővé itt, szükség esetén a használatról szóló útmutató segítségével.

Az újonnan elkészült és feltöltött elemekről a Corvinus Hírekben rendszeresen tájékoztatást adunk. Büszkék vagyunk az Egyetem új arculatára, amely mind szín- és formavilágában, mind tipográfiájában a hitelesség, professzionalizmus, időtállóság elvárásainak felel meg, egyúttal illeszkedik a nagy nyugati egyetemek vizuális trendjeihez.

A tervezés során kiemelt szempontunk volt, hogy a vizuális üzenet mind a diákság, mind az üzleti, gazdasági és tudományos élet felé való kommunikációra alkalmas legyen. A kék-arany kombinációja hitelesen tükrözi az üzleti élet által elvárt letisztultságot, tudást, hitelességet, míg a másodlagos arculati elemek és az ezekhez párosuló színek azt a dinamizmust, lendületet és játékosságot adják vissza, amit a fiatal generáció elvár. Bízunk benne, hogy mindannyian szeretni fogjátok az Egyetem új vizuális megjelenését!

Információ: kommunikacio@uni-corvinus.hu

corvinus_logo_HU_rgb

 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.16. - 00:40:21