Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet

Nyelvvizsga

×
×

Profi körülmények között jobb a vizsgázás is


A Corvinus Nyelvvizsgaközpontban minden technikai feltétel adott a színvonalas vizsgázáshoz. Nálunk nem kellattól tartani, hogy a hanganyag recsegni fog a magnóból (nincs is magnónk,központi, profi hangosítás van), és hogy többedjére visszahallgatva is csak foszlányokat lehet kihallani az elhangzott mondatokból. Budapesti főhadiszállásunkon 8 hangszigetelt auditív nyelvi laborral és akár 500 férőhelyes termekkel rendelkezünk.


auditív.png

A Corvinus Nyelvvizsgaközpontban  a vizsgázó profi vizsgáztatókkal beszélget, akik mindent megtesznek azért, hogy szükség esetén kihúzzák a diákból azt a tudást, ami az adott szinten szükséges a sikeres vizsgához.

A túlzó szigorúság fogalmát a vizsgáztatóink nem ismerik. Természetesen mindig jelen van a professzionális szakmai hozzáállás, de ehhez nem társul feszélyezett, feszengő szigorúság. A vizsgázók ilyen körülmények között sokkal visszafogottabban tudnának teljesíteni, ami senkinek nem érdeke. A kooperatív, segítő, ösztönző hozzáállás az, amivel igazán nagy sikereket lehet elérni, és amit a vizsgázóink is rendre kiemelnek rólunk.

Tudtad?A Corvinus Nyelvvizsgaközpontban igen magas, 70%-os a sikeres nyelvvizsgák aránya!

nyelvvizsga-főoldal2.jpg

  Böngéssz az oldalaink között:  

Vágólapra másolva
X
GEN.:2022.12.07. - 15:58:43