Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Nyelvvizsga

Corvinus Nyelvvizsgaközpont

Ahol a gyakorlati tudás a lényeg. 


A nyelvvizsgázás sokszínű palettáján a CorvinusNyelvvizsgaközpont abban a szegmensben található, ahol a minőségi szolgáltatás, a szakmaiszínvonal és legfőképp a vizsgázókérdekei állnak a középpontban.

Vizsgázóbarát légkörrel a leblokkolás ellen

Nagyon fontosnak tartjuk a kellemes,oldott hangulatot, legfőképp a szóbeli vizsgáknál, hiszen ott tudunk igazáninterakcióba lépni a vizsgázóval és ennél a szakasznál érezzük leginkább aszükségességét. Természetesen nem minden stressz rossz: van, ami sajnos hátráltató,és van, ami előremozdító, ha a teljesítményt vizsgáljuk. Az idegesség,aggodalom, és a feszélyezett légkör negatív hatással van a produktivitásra. Kiemeltenfontos küldetésünknek tartjuk, hogy feltérképezzüka vizsgázó valódi, gyakorlati tudását, a hiányosságaival ellentétben.

Itt képes voltamstressz nélkül vizsgázni, mindenki kedves, segítőkész és korrekt volt.

corvinus-nyelvvizsgaközpont1.png
Profi körülmények között jobb a vizsgázás is

A Corvinus Nyelvvizsgaközpontbanminden technikai feltétel adott a színvonalas vizsgázáshoz. Nálunk nem kellattól tartani, hogy a hanganyag recsegni fog a magnóból (nincs is magnónk,központi, profi hangosítás van), és hogy többedjére visszahallgatva is csakfoszlányokat lehet kihallani az elhangzott mondatokból. Budapestifőhadiszállásunkon 8 hangszigetelt auditív nyelvi laborral és akár 500férőhelyes termekkel rendelkezünk.

A vizsgáztatás körülményeiminden modulnál megfelelőek voltak, kiemelném a szóbeli vizsgabizottságkedvességét.
auditív.png

A Corvinus Nyelvvizsgaközpontban avizsgázó profi vizsgáztatókkal beszélget, akik mindent megtesznek azért, hogyszükség esetén kihúzzák a diákból azt atudást, ami az adott szinten szükséges a sikeres vizsgához.

A túlzó szigorúság fogalmát avizsgáztatóink nem ismerik. Természetesen mindig jelen van a professzionálisszakmai hozzáállás, de ehhez nem társul feszélyezett, feszengő szigorúság. Avizsgázók ilyen körülmények között sokkal visszafogottabban tudnánakteljesíteni, ami senkinek nem érdeke. A kooperatív, segítő, ösztönző hozzáállásaz, amivel igazán nagy sikereket lehet elérni, és amit a vizsgázóink is rendrekiemelnek rólunk.

Tudtad?A Corvinus Nyelvvizsgaközpontban igen magas, 70%-os a sikeres nyelvvizsgákaránya!
nyelvvizsga-főoldal2.jpg
  Böngéssz az oldalaink között:  
Vágólapra másolva