Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Nyelvvizsga

Fontos híreink

Corvinus Nyelvvizsgaközpont

Ahol a gyakorlati tudás a lényeg. 


A nyelvvizsgázás sokszínű palettáján a Corvinus Nyelvvizsgaközpont abban a szegmensben található, ahol a minőségi szolgáltatás, a szakmai színvonal és legfőképp a vizsgázók érdekei állnak a középpontban.

Vizsgázóbarát légkörrel a leblokkolás ellen

Nagyon fontosnak tartjuk a kellemes,oldott hangulatot, legfőképp a szóbeli vizsgáknál, hiszen ott tudunk igazán interakcióba lépni a vizsgázóval és ennél a szakasznál érezzük leginkább a szükségességét. Természetesen nem minden stressz rossz: van, ami sajnos hátráltató,és van, ami előremozdító, ha a teljesítményt vizsgáljuk. Az idegesség,aggodalom, és a feszélyezett légkör negatív hatással van a produktivitásra. Kiemelten fontos küldetésünknek tartjuk, hogy feltérképezzük a vizsgázó valódi, gyakorlati tudását, a hiányosságaival ellentétben.

Itt képes voltam stressz nélkül vizsgázni, mindenki kedves, segítőkész és korrekt volt.
corvinus-nyelvvizsgaközpont1.png
Profi körülmények között jobb a vizsgázás is

A Corvinus Nyelvvizsgaközpontban minden technikai feltétel adott a színvonalas vizsgázáshoz. Nálunk nem kellattól tartani, hogy a hanganyag recsegni fog a magnóból (nincs is magnónk,központi, profi hangosítás van), és hogy többedjére visszahallgatva is csak foszlányokat lehet kihallani az elhangzott mondatokból. Budapesti főhadiszállásunkon 8 hangszigetelt auditív nyelvi laborral és akár 500 férőhelyes termekkel rendelkezünk.

A vizsgáztatás körülményei minden modulnál megfelelőek voltak, kiemelném a szóbeli vizsgabizottság kedvességét.  

auditív.png

A Corvinus Nyelvvizsgaközpontban  a vizsgázó profi vizsgáztatókkal beszélget, akik mindent megtesznek azért, hogy szükség esetén kihúzzák a diákból azt a tudást, ami az adott szinten szükséges a sikeres vizsgához.

A túlzó szigorúság fogalmát a vizsgáztatóink nem ismerik. Természetesen mindig jelen van a professzionális szakmai hozzáállás, de ehhez nem társul feszélyezett, feszengő szigorúság. A vizsgázók ilyen körülmények között sokkal visszafogottabban tudnának teljesíteni, ami senkinek nem érdeke. A kooperatív, segítő, ösztönző hozzáállás az, amivel igazán nagy sikereket lehet elérni, és amit a vizsgázóink is rendre kiemelnek rólunk.

Tudtad?A Corvinus Nyelvvizsgaközpontban igen magas, 70%-os a sikeres nyelvvizsgák aránya!
nyelvvizsga-főoldal2.jpg
  Böngéssz az oldalaink között:  
Vágólapra másolva
GEN.:2021.06.20. - 06:56:01