Budapesti Corvinus Egyetem

Pótfelvételizz Sportközgazdász mesterszakunkra!

Pótfelvételizz Sportközgazdász mesterszakunkra!

vár a corvinus

Mi vár rád a Corvinuson?

vár a corvinus

Miért a Corvinus mesterképzései?

Szeretnél Magyarország egyik legjobb egyetemén tanulni, így jobb esélyekkel indulni a munkaerőpiacon? Hasznosan töltenéd a szabadidőd számos szakkollégiumunk és diákszervezetünk egyikében? Mindezt jó lenne térítésmentes képzés keretében? Nálunk mindez egyszerre lehetséges.

#együttalegjobbak

0
diákszervezet és szakkollégium
0
partneregyetem
0
féle nyelvtanulási lehetőség
0
Ft tanulmányi ösztöndíj a legjobbaknak

Legyen a Corvinus az első!

Július 7-ig lehet módosítani a felvi.hu-n a felvételi sorrenden, ezért összegyűjtöttünk, miért érdemes a Corvinust az első helyre tenni.

Felvételi információk mesterképzésre

A felvételi vizsgákon való részvételhez, a jelentkezők behívó levelet kapnak az intézménytől a jelentkező által az E-felvi felületén megadott e-mailes elérhetőségre, mely tartalmazza a részvételre vonatkozó információkat és a vizsga feltételeket.

Az írásbeli és szóbeli vizsgákkal kapcsolatban minden információt megtalálsz az alábbi feliratra kattintva.

Felvételi információk mesterképzésre

Minden mesterképzésre felvételiző hallgatónak részt kell vennie egy kompetenciamérésen is hiszen ez kritériumfeltétel. Ez kötelező része a corvinusos felvételi vizsgának. Az írásbeli teszt eredménye alapján könnyebben és célzottabban tudnak majd az egyetem készségfejlesztő kurzusai, tréningjei és programjai közül válogatni a leendő mesterszakos hallgatók.

Tudtad?

• Corvinusosként előnyben vagy, hiszen 5-ös átlagú, nálunk szerzett alapszakos diplomával garantált a Corvinus Ösztöndíjas helyre történő felvétel mesterszakon. A felvételi eljáráson ugyanúgy keresztül kell menned, de Corvinus alapszakos diplomával garantált a helyed Corvinus Ösztöndíjas, tehát térítésmentes képzési helyen.   

• Minden mesterképzésre felvételiző hallgatónak részt kell vennie egy kompetenciamérésen is hiszen ez kritériumfeltétel. Ez kötelező része a corvinusos felvételi vizsgának, ám annak eredménye nem befolyásolja a felvételi pontszámot. Az írásbeli teszt eredménye alapján könnyebben és célzottabban tudnak majd az Egyetem készségfejlesztő kurzusai, tréningjei és programjai közül válogatni a leendő mesterszakos hallgatók. 

Budapesti Corvinus Egyetem

Bízz magadban, jelöld meg a Corvinust első helyen!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a „biztonsági tartaléknak” szánt képzést teszik az első helyre. Ebben az esetben azonban előfordulhat az, habár megvan a megfelelő pontszámod, amivel bejutottál volna álmaid egyetemére, a nem megfelelő sorrend miatt egy kevésbé erős képzésre vesznek fel. Hozd ki magadból a maximumot, bízz a saját tudásodban és jelöld első helyen a Corvinust! 

Mesterképzés egy év alatt

Az alábbi négy mesterszakot akár egy év alatt elvégezheted:

  • Ellátásilánc-menedzsment
  • Közgazdálkodás és közpolitika
  • Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás
  • Marketing
Budapesti Corvinus Egyetem

110 millió forint előnyt jelent a nálunk szerzett diplomád

A piacképes tudás meghozza az eredményét, hiszen kiszámoltuk, hogy corvinusos diplomával egy teljes karrierút alatt várhatóan 340 millió forintot fogsz keresni, ami 110 millió forinttal több, mint az országos átlag.

Világkörüli utak, több pihenés, vagy önfejlesztés? Te mihez kezednél ezzel az összeggel?

Corvinus Ösztöndíj

Térítésmentes képzés az államinál jobb feltételekkel? A Corvinus Ösztöndíjjal nemcsak költségtérítés nélkül tanulhatsz, de az egyetem után szabadon dönthetsz arról, hogy itthon vagy külföldön szeretnél karriert. Ráadásul a Corvinus Ösztöndíj az államilag finanszírozott féléveid számát sem csökkenti és nyelvi hozzájárulást sem kell fizetned. Sikeres felvételi esetén jó eséllyel indulsz az ösztöndíjas helyekért, hiszen a 2022-ben a nappali alapszakra felvett hallgatók csaknem 70%-a, a nappali mesterképzésre felvett hallgatóknak pedig a 90%-a tanulhat térítésmentesen.

TUDJ MEG MINDENT MESTERKÉPZÉSEINKRŐL!

Ha gyakorlatiasabb és mélyebb tudásra vágysz, válassz mesterszakjaink közül. A Corvinuson eltöltött évek többszörösen megtérülnek, ráadásul az itt szerzett diplomád is többet ér a munkaerőpiacon. Több szakunkat angol nyelven is elvégezheted.

Tanulás mellett dolgozni?

Duális képzéseinknél ez teljesen elfogadott. Komoly budapesti és székesfehérvári multinacionális cégeknél, vezető hazai nagyvállalatoknál szerezhetsz hasznos gyakorlati tudást az egyetemi éveid során. A mesterszak végén pedig nemcsak a diploma, hanem akár egy állásajánlat is várhat a gyakornoki helyedet biztosító cégtől.

Hallgatói nagyköveteink véleménye a Corvinusról

Ismerd meg hallgatói nagyköveteink személyes benyomásait, tapasztalatait!

Nemzetközi tapasztalat - hazai feltételek

A külföldi részképzések és szakmai gyakorlatok mellett kettős diplomát is szerezhetsz. Öt kontinens mintegy 250 partneregyeteme közül választhatsz, ha nemzetközi környezetben szeretnél nyelvet tanulni vagy épp szakmai tapasztalatra vágysz.

Évente 400-500 hallgatónk használja ki nemzetközi lehetőségeinket

Akkreditációk - Világszerte elismert diploma

Az akkreditációk olyan minőségbiztosítást jelentenek, amely révén nemzetközi szinten is mérhetőek és összehasonlíthatóak a különböző egyetemek képzései. Fontos szerepet töltenek be a különböző nemzetközi rangsorok felállításában, ha pedig külföldön szeretnél majd munkát vállalni, sokkal könnyebben felmérik ezek révén leendő munkaadóid a diplomád értékét.

Az AACSB által 2022-ben akkreditált gazdaságtudományi alapképzéseink: Alkalmazott közgazdaságtan, Gazdálkodási és menedzsment, Nemzetközi gazdálkodás, Gazdaságinformatikus, Pénzügy és számvitel, valamint Turizmus vendéglátás.

Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem

Térítésmentes képzés, akár 70 ezer forint havi extra és sok egyéb ösztöndíj

A Corvinus Ösztöndíj révén térítésmentesen tanulhatsz a Corvinuson, ám sok más ösztöndíjra is pályázhatsz az Egyetemen. A tanulmányi ösztöndíj maximuma havi 70 ezer forint, de léteznek olyan ösztöndíjak is, amelyeket nem a tanulmányi eredmények, hanem rászorultság alapján igényelhetsz.

Légy képben!

#felvételi2023 | ©️Ⓜ️🅰️ | Múlt héten tartottuk mester-, valamint alap- és osztatlan szakos nyílt napjainkat, amelyeken összesen csaknem 4️⃣0️⃣0️⃣0️⃣-en vettek részt. #CorvinUS #együttalegjobbak
🆕©️ #Tudtad? A vezetők tudását kapod legújabb szakunkon. #Politikai_gazdaságtan mesterképzésünk 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ őszén indul angol nyelven, amelyre Magyarországon csak a Corvinuson jelentkezhetsz.
🆒©️ #Tudtad? A következő tanévtől akár már 1️⃣ év alatt mesterdiplomát szerezhetsz a Corvinuson. ✅
>#együttalegjobbak
Új mesterszakunkat olyan társadalomtudományi képzésen végzett hallgatóknak ajánljuk, akik mélyebb gazdasági ismeretekkel kötnék össze a politikai és a gazdasági világot.

Ne maradj ki a pezsgésből!

7 szakkollégiumunk és több mint 30 diákszervezetünk gondoskodik szabadidőd hasznos és izgalmas eltöltéséről. A szervezetek a közös érdeklődés mentén toborozzák tagjaikat és a szakmai programjaik mellett híresen jó bulik és életre szóló barátságok is várnak rád.

Összeköltözünk?

Három budapesti kollégiumunkban nemcsak az albérletnél kedvezőbb áron kaphatsz korszerű szálláslehetőséget, hanem a közösség része is lehetsz. Minden adott ahhoz, hogy nyugodt körülmények között készülj a vizsgáidra, de konditerem és bulik várnak rád.

Több mint 1100 kollégiumi férőhely

Találkozzunk!

Gyere el eseményeinkre és ismerj meg minket jobban!

Légy informált!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy automatikusan megkapd a továbbtanulással és a felvételivel kapcsolatos legfrissebb információkat!

Budapesti Corvinus Egyetem

Kövess minket!

Felvételivel kapcsolatos technikai kérdésed van? – felvi.corvinus@uni-corvinus.hu

Budapesti Corvinus Egyetem

1093 Budapest Fővám tér 8.

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon sütiket használunk a jobb működésért.

X
GEN.:2023.03.24. - 05:32:19