Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet
Vissza a főoldalra

Találkozunk a beiratkozási héten!

Kapcsolódó posztok

Kapcsolódó események

A Beiratkozási és orientációs eseményünkön a kötelező adminisztráción túl izgalmas és informatív programokkal is készülünk számodra.

Az alábbi információk csak a budapesti hallgatókra vonatkoznak. A Székesfehérvári Campus hallgatóinak szeptember 2-án, pénteken lesz lehetőségük beiratkozni. További információk hamarosan.

Corvinus Amabassador

Szeretnénk, ha a beiratkozás nemcsak az adminisztrációs teendőidről szólna, hanem már ekkor képbe kerülhetnél számos olyan dologgal, amit érdemes tudni az egyetemi életről és eközben még jól is szórakoznál.

Ezekkel a programokkal várunk benneteket:

  • A szakfelelősi tájékoztatók, a tanulmányivideó-vetítések és a HÖK-előadások célja, hogy a legfontosabb tanulmányaiddal, adminisztratív teendőiddel és hallgatói élettel kapcsolatos információkat már itt megkapd.
  • Az Aulában felállított standoknál kötetlen formában beszélgethetsz az egyes területek képviselőivel, mint a hallgatói pénzügyek (Corvinus Ösztöndíj), Könyvtár, Informatikai szolgáltatások, vagy éppen Külföldi lehetőségek. 
  • A Hallgatói Támogatás programjain játszhatsz és fejlesztheted magad.
  • Megismerkedhetsz a Könyvtárral.
  • Az ÖCSI és ESN szórakoztató programokkal készül.
  • Az óránként induló Campus túrán felfedezheted az épületeket. Sőt az Egyetem Ménesi úton épülő új Campusát is és megnézheted egy távcsővel.
  • Ha még ezek után is van energiád, azt az épületen belüli és a déli kapu előtti sportprogramokon levezetheted.

Ha pedig aktívan részt veszel az eseményeken, egy logózott termékekből álló csomaggal jutalmazunk: a belépéskor egy útlevelet kapsz majd, amire, ha elég pecsétet gyűjtesz, megszerezheted az üdvözlő ajándékunkat!

Programterv és szakos beosztás

Csoportbeosztás

Beiratkozáshoz szükséges dokumentumok

Kérjük valamennyi dokumentumot (eredetit és másolatot is) hozd magaddal a beiratkozásra, hiszen ez az egyik elengedhetetlen feltétele annak, hogy létrejöjjön a hallgatói jogviszonyod. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy mivel a nap folyamán több helyszínen zajlanak a programok, ezért fokozottan figyelj arra, hogy nehogy elvesszenek a dokumentumaid. Javasoljuk, hogy rendezve, mappában elhelyezve tárold őket, valamint hozz magaddal táskát, amibe el tudod rakni őket.

A pontos beosztással és a részletes programmal augusztusban jelentkezünk.

Már várjuk, hogy személyesen is megismerjünk!

Nem tudsz személyesen eljönni

Amennyiben nem tudsz személyesen megjelenni a beiratkozáson, úgy meghatalmazott személy is eljárhat a nevedben a lenti Meghatalmazás eredeti példányának bemutatásával. Meghatalmazottad esetén is szükséges, hogy a számodra meghatározott Beiratkozási időintervallumban érkezzen, ezzel elkerülve a hosszas sorban állást és biztosítva, hogy garantáltan megtehesse a beiratkozást.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.06.05. - 11:01:28