Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Találkozunk a beiratkozási héten!

Kapcsolódó posztok

Kapcsolódó események

A Beiratkozási és orientációs eseményünkön a kötelező adminisztráción túl izgalmas és informatív programokkal is készülünk számodra.

Corvinus Amabassador

Szeretnénk, ha a beiratkozás nemcsak az adminisztrációs teendőidről szólna, hanem már ekkor képbe kerülhetnél számos olyan dologgal, amit érdemes tudni az egyetemi életről és eközben még jól is szórakoznál.

Ezekkel a programokkal várunk benneteket:

  • A szakfelelősi tájékoztatók, a tanulmányivideó-vetítések és a HÖK-előadások célja, hogy a legfontosabb tanulmányaiddal, adminisztratív teendőiddel és hallgatói élettel kapcsolatos információkat már itt megkapd.
  • Az Aulában felállított standoknál kötetlen formában beszélgethetsz az egyes területek képviselőivel, mint a hallgatói pénzügyek (Corvinus Ösztöndíj), Könyvtár, Informatikai szolgáltatások, vagy éppen Külföldi lehetőségek. 
  • A Hallgatói Támogatás programjain játszhatsz és fejlesztheted magad.
  • Megismerkedhetsz a Könyvtárral.
  • Az ÖCSI és ESN szórakoztató programokkal készül.
  • Az óránként induló Campus túrán felfedezheted az épületeket. Sőt az Egyetem Ménesi úton épülő új Campusát is és megnézheted egy távcsővel.
  • Ha még ezek után is van energiád, azt az épületen belüli és a déli kapu előtti sportprogramokon levezetheted.

Ha pedig aktívan részt veszel az eseményeken, egy logózott termékekből álló csomaggal jutalmazunk: a belépéskor egy útlevelet kapsz majd, amire, ha elég pecsétet gyűjtesz, megszerezheted az üdvözlő ajándékunkat!

Programterv és szakos beosztás

Csoportbeosztás

A pontos csoportbeosztás a beiratkozás előtti héten lesz elérhető.

Beiratkozáshoz szükséges dokumentumok

Kérjük valamennyi dokumentumot (eredetit és másolatot is) hozd magaddal a beiratkozásra, hiszen ez az egyik elengedhetetlen feltétele annak, hogy létrejöjjön a hallgatói jogviszonyod. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy mivel a nap folyamán több helyszínen zajlanak a programok, ezért fokozottan figyelj arra, hogy nehogy elvesszenek a dokumentumaid. Javasoljuk, hogy rendezve, mappában elhelyezve tárold őket, valamint hozz magaddal táskát, amibe el tudod rakni őket.

A pontos beosztással és a részletes programmal augusztusban jelentkezünk.

Már várjuk, hogy személyesen is megismerjünk!

Nem tudsz személyesen eljönni

Amennyiben nem tudsz személyesen megjelenni a beiratkozáson, úgy meghatalmazott személy is eljárhat a nevedben a lenti Meghatalmazás eredeti példányának bemutatásával. Meghatalmazottad esetén is szükséges, hogy a számodra meghatározott Beiratkozási időintervallumban érkezzen, ezzel elkerülve a hosszas sorban állást és biztosítva, hogy garantáltan megtehesse a beiratkozást.

Vágólapra másolva
X
GEN.:2022.08.19. - 05:51:54