Budapesti Corvinus Egyetem

Marketing - mesterképzés

Ismerd meg, hogyan alakítható a vevői élmény a marketing eszköztárával. Fedezd fel, hogyan tudsz fogyasztói insightokat kinyerni big data és a tranzakciós adatok elemzéséből. Sajátítsd el, hogyan használhatod a marketingtudást innovatív márkázási, kommunikációs, és értékesítési stratégiák kialakítására.

A képzés célja olyan jövőbeli marketingvezetők képzése, akik képesek komplex marketingstratégiai döntéseket hozni az üzleti élet különféle szektoraiban és vállalati típusaiban, lokális és nemzetközi piacain egyaránt. Hallgatóinkat olyan kompetenciákkal vértezzük fel, amelyek segítségével a digitalizálódó marketingkörnyezet kihívásainak meg tudnak felelni. A képzésre várjuk a Marketing szakma iránt érdeklődő hallgatókat, akik a megalapozó év során megszerzik az alapvető közgazdaságtani, üzleti és marketing ismereteket, de lehetőséget nyújtunk a marketing szakmai tudás elmélyítésére az online marketing kommunikáció, az innovatív értékesítési csatorna menedzsment és az adatvezérelt marketing terén. A megfelelő szakmai kompetenciákkal érkező hallgatók akár egy év alatt is elvégezhetik képzésünket!

Ha érdekel a képzés és szeretnél biztosra menni, jelentkezz a képzés egyéves változatára, a Marketingstratégia és innováció szakra is!

Felvételi vizsga

Legalább jó minősítésű, nálunk szerzett diplomával garantált a Corvinus Ösztöndíjas helyed a nappali mesterképzéseinken.* 

*Kivéve az eltérő felvételi kritériumrendszerű képzések: az angol nyelvű Vezetés és szervezés és az MBA programok. 

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Előkészítő tanfolyam

A Budapesti Corvinus Egyetem Vállalati pénzügyek, Vállalatgazdaságtan, Business Economics, Közgazdaságtan, Fundamentals of Mathematics, Fundamentals of Statistics and Admission, Preparatory Course – International Economy and Business tantárgyakból írásbeli felvételi vizsgára előkészítő tanfolyamokat szervez mesterképzésre jelentkezők számára. A tanfolyam ONLINE (kivétel a Vállalatgazdaságtan és a Business Economics előkészítő tanfolyam) formában kerül megtartásra, melyhez az Egyetemen alkalmazott online rendszer (Teams és Moodle) biztosítja a felületet.

Milyen alapszakról lehet jelentkezni?

Budapesti Corvinus Egyetem

Kreditelismerési eljárás

Az alábbi információk a 2023-as felvételi eljárásra vonatkoznak, a 2024-es információkat is hamarosan közzétesszük. 

Összeszedtünk minden hasznos információt, amit a kreditelismerési eljárás folyamatáról tudni kell.

Két diploma vagy a világ egy vezető üzleti képzése

A szakon kettősdiploma-programunk keretében jelentkezhetsz a KEDGE Business Schoolba, a Católica Porto Business Schoolba , vagy a DSG-n keresztül a University of Passauba. Így a Corvinussal párhuzamosan ezeknek a külföldi egyetemek képzését is elvégezheted. A két diplomával komoly előnnyel indulhatsz majd a munkaerőpiacon, hiszen a corvinusos diploma színvonala közismert itthon, a nemzetközi végzettség pedig bizonyítja magabiztos nyelvtudásod, nemzetközi tapasztalatod.

Sőt akár a CEMS-re is jelentkezhetsz, amit a világ üzleti képzéseinek legjobb 6%-ába sorolt idén a QS 2024 Masters in Management Rankings (199 programból a 11. helyen végzett). A sikeres jelentkezéssel nemcsak a világ 33 vezető üzleti iskolájának és több mint 70 vállalati partner kapuja nyílik meg előtted, de tagja leszel egy 20.000 fős globális alumni hálózatnak is.

Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem

Karrierlehetőségek

Végzett hallgatóink változatos iparágakban, reklám-és médiaügynökségeknél, piackutató cégeknél, kiskereskedelmi vállalatoknál, szolgáltató vagy FMCG szektor vállalatainál ,B2B piacokon , multinacionális cégeknél vagy akár startup vállalkozásoknál a következő szakmákban helyezkedhetnek el:

• Piackutató/marketing elemző 

• Márka/ termékmenedzser 

• Key account reklámügynökségnél 

• Digitális marketing szakértő 

• Trade marketing specialista 

• Értékesítési/ key account menedzser 

• E-commerce szakértő 

• Médiatervező, vásárló 

• Belső kommunikáció, PR szakember 

• Sales menedzser 

• Trade marketing menedzser 

Szakfelelősi köszöntő

Köszöntöm Önt a Marketing mesterszak oktatóinak nevében! A Marketing mesterszak a hazai felsőoktatás meghatározó szakja a Marketing területén. Hallgatóink jellemzően a diploma presztízsét, az oktatók felkészültségét, a nemzetközi lehetőségeket, kettős diploma programokat értékelik leginkább szakunkon. Széleskörű vállalati kapcsolatokkal is rendelkezünk, amelyek révén hallgatóink céges kurzusokon is részt vehetnek. Legyen részese egy olyan közösségnek, ahol felkészülhet a vezetői szerepre, megalapozhatja kapcsolati hálóját és jól érezheti magát egyetemi évei alatt!

Budapesti Corvinus Egyetem

Agárdi Irma 
Szakfelelős

Egyetemi Docens

#együttalegjobbak

Mitől egyedi a képzés?

• Céges kurzusok a Procter &Gamble, a Starschema részvételével 

• Olyan egyedi tantárgyak oktatása, mint a Design és identitás, Marketing engineering, Adatvizualizáció, CRM 

• Kiemelt témakör a fogyasztáselmélet, digitális marketing, szolgáltatásmarketing, márkázás és az SPSS alapú tárgyak 

• A legjobb hallgatókat cégek díjazzák és mentorálják 

• Kettős diploma lehetősége Kedge, Porto és Passau egyetemein

Budapesti Corvinus Egyetem

Nézd vissza online nyílt napunkat!

Budapesti Corvinus Egyetem

Jelentkezz a Felvi.hu-n!

A felvételi jelentkezéseddel kapcsolatos ügyintézést a Felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül intézheted.

Légy képben! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kövess minket!

Felvételivel kapcsolatos technikai kérdésed van? – felvi.corvinus@uni-corvinus.hu

Budapesti Corvinus Egyetem
1093 Budapest Fővám tér 8.

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod,hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon sütiket használunk a jobb működésért.

X
GEN.:2024.03.29. - 05:29:28