Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Új funkciókkal frissült a MyCorvinus applikáció

2021-09-08 07:48:47

Nemcsak az applikációnk megalkotásában, hanem a folyamatos fejlesztésében is részt vesznek hallgatóink.

A MyCorvinus app legújabb verziójába olyan újdonságok is bekerültek, amelyeket diákjaink javaslatainak köszönhetünk.

A MyCorvinus mobilapp élesítése óta folyamatosan gyűjtjük a felhasználók, azaz a hallgatóink és kollégáink visszajelzéseit. Az elmúlt hónapok során több kisebb és néhány nagyobb új funkciót vezettünk be, ezek közül a legutóbbi a sokak által igényelt dark mode.

A népszerű sötét verzióban azonban nemcsak a menüpontokat lehet végigpörgetni, hanem ebben a módban rá lehet keresni tartalmakra is, vagy csak szemet kímélően lehet böngészni a hírfolyamot.

Új tartalmakkal bővült a Menü is, a hasznos linkek gyűjteménye mellett a HÖK és HSZB menüpontok is maximum három kattintással elérhetővé váltak, de kibővültek a tanulmányokhoz kapcsolódó információk is.

A MyCorvinus applikáció talán legnépszerűbb funkciója továbbra is az interaktív térkép, amelynek segítségével bármikor megnézhetitek, hol van épp órátok, valamint a tanév időbeosztását és az oktatók, titkárságok elérhetőségeit is megtaláljátok az alkalmazásban sok más egyéb hasznos információ mellett.

Az aktuális fejlesztések mellett jó pár újdonságot tartogatunk a következő félévre is. Kövessétek a MyCorvinus appal kapcsolatos híreket, mert már az őszi félévben olyan új funkciót fogunk bevezetni, amit reményeink szerint minden corvinusos hallgató örömmel fog használni.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Továbbra is várjuk észrevételeiteket, visszajelzéseiteket és az értékeléseket! A Digitális Innováció csapat célja továbbra is az, hogy felhasználóbarát felületekkel a lehető legkönnyebben és egyszerűbben tudjatok tájékozódni és információhoz jutni az egyetemen, legyen szó kurzus- és vizsgainformációkról, tanulmányi ügyintézésről vagy a legfrissebb benneteket érintő hírekről.

Ha bármilyen ötletetek van az alkalmazással kapcsolatban, akkor az app nyitóoldalán is megtalálható űrlapon bármikor megoszthatjátok velünk, de örömmel látunk benneteket az E épület 150. irodájában is, ha az appról szeretnétek beszélgetni.

A MyCorvinus alkalmazás angol és magyar nyelven is elérhető. Az app iOS-re az App Store-ból, Android-ra pedig a Google Play-ről tölthetitek le.

Vágólapra másolva
GEN.:2022.05.21. - 14:48:32