Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Ezek a szakirányú képzéseink indulnak ősszel

2023-05-23 11:03:00

Az aktuális trendekhez és a piaci igényekhez is illeszkedik a 19 most induló, diplomát adó szakunk. A korán jelentkezők kedvezményt kapnak a tandíjak árából.

Budapesti Corvinus Egyetem

Az ősszel induló szakirányú továbbképzéseinket azoknak ajánljuk, akik elkötelezettek az élethosszig tartó tanulás és fejlődés mellett, illetve szeretnék bővíteni már meglévő tudásukat, jelenlegi munkájukhoz pedig aktuális, korszerű ismereteket, speciális jártasságot kívánnak szerezni. 

Valamennyi kurzusunk jól alkalmazkodik a gazdasági szféra igényeihez, gyakorlati tudást biztosítanak, a munkaerőpiac gyors változásaira érzékenyen reagálnak, valamint a már meglévő diplomára épülő, mélyebb szaktudást kínálnak. 

Szakirányú továbbképzéseinket munka és kisgyerek mellett is el lehet végezni, mivel az órákat alkalmanként, hétköznap munkaidő után, vagy pénteken és szombaton tartjuk. A foglalkozások kiscsoportosak, így jobban jut idő a tudás elsajátítására. 

Bővebb tájékoztatás itt érhető el

Aktuális képzéseink: 

A szakirányú továbbképzés felsőfokú végzettségre és szakképzettségre épülő képzés. Jelentkezni alap- vagy mesterfokozat, egyetemi vagy főiskolai szintű végzettséget biztosító oklevéllel lehet. A szakirányú továbbképzést teljesítő hallgatók speciális szakirányú tanúsító oklevelet kapnak. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.18. - 04:39:38