Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Sajnálatos incidens az egyetemen

2021-11-10 20:47:37

Egy feltehetően zavart állapotban lévő hallgató egyik csoporttársát vélhetően vegyi anyag tartalmú folyadékkal öntötte le az egyik tanórán, szerdán. Az egyetem értesítette az ügyben az illetékes hatóságot, és megteszi a szükséges belső intézkedéseket.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

November 10-én, szerdán az egyik tanórán egy vélhetően zavart állapotú hallgató különösebb előzmény nélkül egyik diáktársát feltehetően vegyi anyag tartalmú folyadékkal öntötte le. Az Egyetem azonnal értesítette az illetékes hatóságot, a kiérkező rendőrök elvezették a bántalmazó diákot, csoporttársát pedig szakszerű orvosi vizsgálatra kísérték. Az ügyben jelenleg is zajlik a rendőrségi vizsgálat, amelyhez a Corvinus Egyetem minden támogatást megad a hatóságoknak. Ezzel párhuzamosan az Egyetem a szükséges belső eljárást elindítja.

Az incidens után a Corvinus biztonsági szolgálata alaposan átvizsgálta a tantermet, ahol az eset történt, illetve az épület mellékhelyiségeit. A tanteremben és az átvizsgált mellékhelyiségekben semmi oda nem illő, gyanús tárgyat, eszközt nem találtak.

Ismételten felhívjuk hallgatóink figyelmét a Corvinus Hallgatói Támogatás képzett pszichológusainak tanácsadó szolgáltatására. Bárki, aki úgy érzi nehéz élethelyzetben van, mentális támogatásra szorul, kérjük forduljon hozzájuk bizalommal segítségért!

Vágólapra másolva
X
GEN.:2022.07.06. - 10:43:45