Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Rangos OTDT-elismerést érdemeltek ki oktatóink és hallgatóink

2021-07-12 10:27:12

Mestertanár és Pro Scientia Aranyérmekkel jutalmazták a Corvinus tanárait és diákjait.

Mestertanár és Pro Scientia Aranyérmekkel jutalmazták a Corvinus tanárait és diákjait.

Budapesti Corvinus Egyetem

 
Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) által létrehozott Pro Scientia Aranyérmekkel a hallgatói szakmai és tudományos összteljesítménye alapján a kiemelkedő egyéniségeket jutalmazzák, míg Mestertanár Aranyérmet azok az oktatók kaphatnak, akik az egyetemisták és a főiskolások kötelező tananyag elsajátításán túlmutató, tudományos diákköri, szakkollégiumi vagy egyéb önképzési formában megvalósuló tudományos tevékenységének elősegítéséért, kibontakoztatásáért és elismeréséért témavezetőként és a tudományszervezés terén éveken át kiemelkedően eredményes, áldozatos munkát végeztek.

Az OTDT kétévente ítéli oda e kitüntetéseket, alkalmanként 3-4 közgazdász kaphatja meg országos szinten. Idén a Közgazdaságtudományi szekcióban Dr. Jenes Barbara egyetemi adjunktus és Dr. Mitev Ariel Zoltán habilitált egyetemi docens munkáját Mestertanár Aranyérem kitüntetéssel ismerték el, míg Hartvig Áron Dénes, valamint Bánóczi Anna hallgatóinkat Pro Scientia Aranyéremmel jutalmazták. Gratulálunk nekik!

A kitüntetésekről részletes információ itt olvasható.

A 2021-es Pro Scientia, Pro Arte és Junior Pro Scientia Aranyérem nyertesek listája ezen a linken található, míg a Mestertanár Aranyérem nyerteseinek listája itt olvasható.


Vágólapra másolva
X
GEN.:2022.10.06. - 03:30:28