Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Megújult az Intézd Online!

2021-10-27 13:38:23

Digitális ügyintézőrendszerünk, az Intézd Online! új felületre költözött, kényelmesebbé vált és több újdonságot is tartogat számodra.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A felületen eddig is számos kérdésedre választ kaphattál, az Intézd Online!-on most viszont egy helyen megtalálsz minden tanulmányi ügyeiddel kapcsolatos információt, ráadásul új funkciók növelik a felhasználói élményt.   

Minden fontos téma egy helyen 

A rendszert a Cusman azonosítóddal bejelentkezve tudod használni, a beazonosítás után már a nyitóoldalon megtalálod a legfontosabb, téged érintő témákat. Ha a futó ügyeidre vagy kíváncsi, akkor már a kezdőlapon át tudod tekinteni azokat és ellenőrizni a státuszukat. Ugyanitt eléred a legfontosabb tanulmányi ügyeket is. 

Áttekinthetőbb struktúra, könnyebb keresés 

Az egyik legjelentősebb újítás, hogy már dinamikusan kereshetsz a különböző témakörök között. A keresést megadott kulcsszavak is megkönnyítik. Szintén egyszerűsíti navigációt a kiemelt kategóriák mező.  

Egyszerűbb, mint az e-mailezés 

A felület tartalmának kialakításakor törekedtünk arra, hogy a legfontosabb kérdésekre már leírásainkból választ kapj. Ha pedig olyan egyedi kérdésed van, amiben személyre szabott segítségre van szükséged, akkor az eddig megszokott e-mailes ügyintézés helyett a leírások végén található ”Új ügy indítása” gombra kattintva éred el azt az űrlapot, ahol legegyszerűbben felveheted a kapcsolatot az ügyintéző kollégáinkkal. Itt a legtöbb mezőt a rendszer automatikusan feltölti az adataiddal, így nem kell bajlódnod azok megadásával, mindössze annyi a dolgod, hogy leírd a problémádat, kérdésedet. Az elküldött üzenetekre a kollégaink a felületen válaszolnak neked, és természetesen nyomon is követheted beszélgetéseteket.  

Kérjük, hogy az eddig megszokott tematikus e-mail-címek helyett használd a megújult  Intézd Online-t! 

Személyesen is várunk

Ha inkább a személyes ügyintézés híve vagy, akkor a Főépület első emeleten szeretettel várunk a megújult Hallgatói térben. A pultoknál kollégáink általános tanulmányi ügyintézés, ösztöndíjak, hallgatói pénzügyek, Neptun, igazolások és diákigazolvánnyal kapcsolatos témákban segítenek eligazodni. 

Vágólapra másolva
X
GEN.:2022.07.06. - 16:51:03