Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Elindult a Corvinus Alumni Network

2021-07-29 08:20:27

Új közösségi helyen találkozhatnak egykori hallgatóink.

Kutatásaink is alátámasztják, hogy a Corvinus egyik előnye az itt kiépíthető kapcsolati tőke, így nemcsak jelenlegi, hanem egykori hallgatóinkat is szeretnénk ebben támogatni. Létrehoztuk azt a felületet, ahol volt diákjaink léphetnek kapcsolatba egymással, és ami nemcsak erős networkinggel, hanem sok más hasznos funkcióval is várja az öregdiákokat.

A Corvinus Alumni Network felületén már lehet regisztrálni, a frissen csatlakozók az elsők között használhatják a Corvinusos alumni új közösségi oldalát, ahol nemcsak a volt hallgatói és tanári közösséggel léphetnek kapcsolatba a sok közös program és esemény mellett, hanem a plusz tudáson és lehetőségeken túl állásajánlatok között is böngészhetnek.

Miért érdemes regisztrálni a Corvinus Alumni Network oldalára?

Azért, mert

  • megtalálhatod rég nem látott évfolyamtársaidat, kedvenc tanáraidat,
  • részt vehetsz az Egyetem életében: akár mentorként, akár az egyetemi rendezvények résztvevőjeként, előadójaként,
  • fejlesztheted a tudásodat, építheted a karrieredet: az erős networking mellett állásajánlatok közül is válogathatsz,
  • azonnal értesülhetsz alma matered aktuális híreiről és volt hallgatóknak szóló lehetőségről,
  • nem maradsz le a várva várt évfolyamtalálkozókról sem,
  • ha külföldön helyezkedtél el, megtalálhatod a hozzád közel tartózkodó alumni tagokat, és kölcsönösen segíthetitek egymást.

Mit nyújt számodra a Corvinus frissdiplomásként?

A közösség ereje mellett kifejezetten a Corvinuson végzetteknek szóló álláshirdetések között böngészhetsz, és támogatást kaphatsz a karriered elindításához, fejlesztéséhez.

Mit kapsz alumniként, ha 2-3 éve végeztél a Corvinuson?

Kedvezményes képzéseket vehetsz igénybe, ott lehetsz webináriumokon és élő eseményeken is, nemcsak itthon, hanem külföldön is. Személyre szabott álláshirdetések közül is választhatsz, sőt inkubációs programokban is részt vehetsz.

Mit ad neked a Corvinus Alumni közösség, ha már sok éve szerezted meg a diplomádat?

A közösség tagjaként megoszthatod karriered során szerzett tapasztalataidat más volt és jelenlegi hallgatókkal, részt vehetsz az egyetem szakmai életében: vendégelőadóként vagy vállalati vagy kutatási együttműködések keretében, és exkluzív eseményeken és képzéseken fejlesztheted tovább képességeidet.

Tartozz bármelyik csapatba is, várunk a Corvinus alumni közösségben, hogy kapcsolatban maradhassunk, mert a Corvinus egy életre szóló közösség, mi mindig összetartozunk – legyünk #együttalegjobbak!

Bővebb információ ezen a linken érhető el. 

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Vágólapra másolva
GEN.:2022.07.03. - 18:39:08