Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet
Vissza a főoldalra

Indítsd be a karriered a Corvinus Career & Business Festiválon, és ismerd meg a munka világának jövőjét!

2023-10-05 09:15:00

Hamarosan végzel az egyetemen és pályakezdő pozíciókat keresel? Nem tudod, hogy hol végezd el a szakmai gyakorlatodat? Még messze a diploma, de érdekelnek a gyakornoki lehetőségek, és betekintést nyernél a vállalati világba? Vagy már végeztél, csak munkahelyet váltanál, és feljebb lépnél a karrieredben? Akkor gyere el a Corvinus Career & Business Festiválra, és találd meg a következő állásod!

Budapesti Corvinus Egyetem

Regisztrálj most, vedd át a Festival Passportodat az esemény helyszínén, és élj a lehetőséggel, hogy megnyerd az értékes nyeremények egyikét!

  • REGISZTRÁCIÓ: https://expo.uni-corvinus.hu
  • Időpont: 2023. október 25-26. (szerda-csütörtök), 10:00-17:20
  • Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, E épület

A kétnapos Festival során közel 20 inspiráló előadást látogathatsz meg, amit a legnagyobb hazai vállalatok és úttörő startupok vezetői, valamint számos iparág szakértői tartanak, hogy átfogó és izgalmas képet adjanak a munka jövőjéről.

Mindemellett számos interaktív workshopon és programon vehetsz részt, amik olyan készségek és képességek fejlesztésére fókuszálnak, amelyek elengedhetetlenek a jelen és a jövő munkahelyein. Tudd meg, hogyan találhatod meg a számodra tökéletes állást, és hogyan készíthetsz olyan önéletrajzot, amivel biztosan kitűnsz majd a tömegből!

A programok és a kiállítók teljes listájáért látogass el az esemény weboldalára: https://expo.uni-corvinus.hu

Facebook esemény

#CorvinusFestival #FutureOfWork #CareerOpportunities #InsightfulPresentation

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.12.04. - 16:02:26