Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Hamarosan indul az Erasmus+ pótpályázat

2021-05-03 06:33:37

Szerezz nemzetközi tapasztalatot, és jelentkezz május 17-28. között!

Szerezz nemzetközi tapasztalatot, és jelentkezz május 17-28. között az Erasmus+ mobilitási program részképzésre!

Budapesti Corvinus Egyetem

 A pályázat célja, hogy a hallgatók bővítsék látókörüket, elmélyítsék szakmai tudásukat, valamint nemzetközi kapcsolatokat építsenek, melyeket pályájuk során kamatoztathatnak.

A pótfelvételi keretében a 2021/2022-es tanév tavaszi félévének megmaradt helyeire lehet jelentkezni. A pályázat feltételéről az Erasmus+ részképzés aloldalán nyújtunk tájékoztatást, ahol megtalálható mind a pályázati kiírás, mind pedig a rendelkezésre álló helyeket összefoglaló Mobility Manger felülete.

A pályázat a Neptunon keresztül (Ügyintézés – Kérvények) nyújtható be, ahol egy kérvényt kell kitölteni és a szükséges dokumentumokat feltölteni.

A cserekapcsolatok továbbra is élnek a brit partnerekkel, és a 2021/2022-es tanévben az Erasmus+ támogatás is elérhető lesz a nagy-britanniai helyekre kiutazók számára, csak úgy, mint az Európán kívül található célpontok esetén. Mint minden más desztináció esetén, itt is módosító körülmény lehet a kiutazáskor az aktuális járványügyi helyzet.

Az Erasmus+ programról

Az Erasmus+ az Európai Unió által finanszírozott oktatást, képzést, ifjúságügyet és sportot támogató mobilitási program. A fő célok között többek között a kulcskompetenciák és készségek fejlesztése és a nyelvtanulás segítése is szerepel. Indulása óta több mint négymillió hallgatót támogatott a nemzetközi tapasztalatszerzésben, a Corvinusról évente kb. 500-600 hallgató utazik külföldi egyetemekre, és körülbelül ugyanennyi hallgatót fogadunk. További kérdés esetén fordulj a corvinus.erasmus@uni-corvinus.hu e-mail címre.

Vágólapra másolva
X
GEN.:2022.07.06. - 09:34:53