Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet
Vissza a főoldalra

Corvinus–SEED képzések indulnak gyakorló üzletembereknek 

2022-09-28 14:32:56

A rövid exkluzív kurzusokon mindent érintenek a fenntarthatóságtól kezdve a viselkedési közgazdaságtanig

Kapcsolódó hírek

Hiánypótló, két-, három-, illetve négyalkalmas, az aktuális trendeket feldolgozó képzéseket kínál közép- és felsővezetőknek a Budapest Corvinus Egyetem a SEED Executive Schoollal közösen az őszi félévben.  

Idén szeptember végétől a Corvinus és a SEED Executive School specializált, közös workshopokat kínál közép- és felsővezetőknek az aktuális üzleti trendek és a friss akadémiai tapasztalatok átvételére. A témák között megtalálható a stratégiai innováció, a kiemelkedő vezetői teljesítmény elvei, a márkaépítés, a viselkedési közgazdaságtanra alapozott üzleti döntéshozatal, az interkulturális menedzsment és a fenntarthatóság a vezetésben. 

„A kurzusok az egész közép- és kelet-európai régióban kuriózumok, és úgy épülnek fel, hogy az elhangzott módszereket és tapasztalatokat a résztvevők azonnal alkalmazni tudják saját vezetői helyzetükre. A megszerzett tudás és kapcsolatrendszer rövid távon is jelentősen növelheti a képzést elvégző szakemberek versenyképességét – mondta Fehér Péter, a Corvinus nemzetközi vezetője. 

Az intenzív képzéseken a résztvevők a rövid, átfogó plenáris szakmai előadások, esettanulmányok, gyakorlati példák mellett 6-8 fős kiscsoportokban dolgozzák fel a tematikát egy-egy nemzetközileg elismert felsővezető, illetve egyetemi tanár szakmai vezetésével, és külön szakmai konzultáción is részt vehetnek az oktatók egyikével. A kurzusok szeptember 30. és november 17. között kezdődnek, és a jelentkezők nemzetiségétől függően magyar, illetve angol nyelvűek lesznek. Bővebb információ a SEED honlapján olvasható

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.12.08. - 08:56:34