Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Igazolások kiadása

Kedves Hallgatónk!

A tanulmányaival, féléveivel kapcsolatos igazolások kiadását igyekszünk minél gördülékenyebbé tenné Önök számára a koronavírus-járvány kapcsán elrendelt vészhelyzet alatt is.

Nincs más dolga, mint leírnia, hogy milyen igazolásra lenne szüksége a …….@stud.uni-corvinus.hu végű e-mail címéről – amely a NEPTUN-rendszerben megtalálható a Saját adatok – > Elérhetőségek -> Email címek menü pont alatt tudja megnézni – és e-mail írni Számunkra az alábbi e-mail címek egyikére:

–          hallgatoi.iroda(kukac)uni-corvinus(pont)hu, vagy

–          student.office(kukac)uni-corvinus(pont)hu.

Kérjük, hogy pontosan írja le, hogy milyen igazolásra lenne szüksége, illetve azt, hogy elég szkennelt verzióban az e-mailen visszaküldeni, vagy mindenképpen eredeti, kipostázott példányra lenne szüksége.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a kollégáink korábbaikban megszokott e-mail címei, és telefonszámai a koronavírus-járvány kapcsán elrendelt vészhelyzet alatt nem üzemelnek, ugyanakkor a fentebb megjelölt e-mail címeken keresztül a Hallgatói Iroda teljes körűen ellátja a hallgatóink számára megszokott ügyintézést.

Kérjük, hogy segítse munkánkat azzal, hogy egy e-mailben egy problémát/kérést fogalmaz meg számunkra, de természetesen nincs korlátozva a megkeresések száma.

Forduljon hozzánk bizalommal,
Hallgatói Szolgáltatások munkatársai

Vágólapra másolva