Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Hallgatói támogatás és tanácsadás

Hallgatói Támogatás: nem vagy egyedül.

A Hallgatói Támogatás csapata szakképzett pszichológusokból, tanácsadókból áll, akik a hallgatók mentális egészségét, tanulási módszereiket, és a karrierjükről való közös gondolkodást hivatottak támogatni a Budapesti Corvinus Egyetemen. A jelenlegi szokatlan, és mindannyiunk számára kihívásokkal teli időszakban különösen fontosnak tartjuk, hogy könnyen elérhető, és a mindennapok életvitelét, valamint az új távoktatási helyzetet megkönnyítő mentális támogatást nyújtsunk az Egyetem hallgatói számára.

Hogyan tudunk segíteni?

  • Keresd fel pszichológiai ismeretterjesztő és self help anyagainkat, amelyeket a Covid-19 vírus által okozott helyzet minél hatékonyabb kezelésére készítettünk, és készítünk folyamatosan számodra.
  • Itt olyan témákról olvashatsz bővebben, mint például a szorongás és stressz kezelése, a külső fenyegetettség okozta nehéz körülmények menedzselése, és a megváltozott tanulási helyzethez való alkalmazkodás legjobb formái.
  • Amennyiben úgy érzed, hogy szükséged van arra, hogy személyesen konzultálj szakemberrel, úgy vedd fel velünk a kapcsolatot emailben a studentsupport@uni-corvinus.hu címen. Ide írd meg nekünk kulcsszavakban, hogy milyen probléma mentén szeretnél segítséget kérni, és válaszlevélben tájékoztatunk a tanácsadás részleteiről.
Részletesebb információkért és segítő anyagainkért kattints a hallgatói oldalunkra.

A Hallgatói Támogatás csapata
hogyan_szervezd_tw_HU_1 (1)
hogyan_szervezd_tw_HU_2
Vágólapra másolva
GEN.:2021.07.25. - 12:17:21