Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Könyvtári szolgáltatás-változások november 10-től

A könyvtári olvasótermek zárva tartanak.

Online források: Elektronikus forrásaink - adatbázistartalmak, e-könyvek, e-folyóiratok, repozitóriumban lévő dokumentumok - elérhetőek VPN-en át Egyetemünk hallgatói és oktatói számára. 

Online tréning és konzultációk: Folytatódnak a Microsoft Teams-en.

Könyvek kölcsönzése: A kölcsönzés űrlapon igényelhető a beiratkozott olvasók számára. A könyvtárosok minden kölcsönzési igényre válaszolnak, és jelzik, hogy a kért könyv kölcsönözhető-e, illetve mikortól lehet átvenni. Az átvétel hétköznapokon 10:00 és 18:00 óra között lehetséges.

Kölcsönzési határidő hosszabbítás: A lehetséges hosszabbítások számát felemeltük 5 alkalomra. Kérjük, figyeljenek a határidőkre, nincs automatikus hosszabbítás.

Könyvek visszaadása: A kikölcsönzött könyveket a könyvtár bejárat előtti könyvdobó szekrénybe helyezheti el hétfőtől péntekig 8:00 és 18:00 óra között. A bedobóból kivett könyvek a visszavételt követően 72 órára karanténba kerülnek. A könyvek visszaküldhetők postai csomagban is. 

Beiratkozás: A nem Corvinus Egyetemi polgárok köréből a könyvtár új beiratkozást átmenetileg nem fogad be, a 2020. március 1. előtt lejárt tagságok meghosszabbítására sincs lehetőség. 

 A 2020. március 1. után lejáró olvasójegyek érvényességét kérésre meghosszabbítja a könyvtár 2020. december 31-ig, illetve a koronavírus miatt kieső időtartammal (105 nap), ha az kedvezőbb.

Vágólapra másolva