Ugrás a fő tartalomra

Haunted House & Walk of Fame | IMC Fest

Vegyél részt egy interaktív marketingkommunikációs kiállításon, ahol játékos feladatok és kapcsolatépítési lehetőségek várnak!

CIAS Fogadó: „az itt szerzett szakmai kapcsolatok hosszan elkísérnek majd”

A szürkegazdaság szerepét és a munkahelyi produktív szundikálást is kutatja Amitabh Anand, a franciaországi Excelia Business School oktató-kutatója, aki fél éve érkezett Magyarországra a Corvinus CIAS vendégkutatói ösztöndíjprogramjával.

„Ki adna nekem állást két év munkatapasztalattal és egy kisgyerekkel?”

Adókedvezménnyel, nyugdíjbeszámítással vagy más eszközzel érdemes a családokat motiválni, hogy minél fiatalabban vállaljanak több gyereket? – kutatási összefoglalókat hallhattunk a gyerekszülés ösztönzéséről.

további hírek
40
diákszervezet és szakkollégium
200
partneregyetem
10
féle nyelvtanulási lehetőség
70 000
Ft tanulmányi ösztöndíj a legjobbaknak
BA/BScMA/MScTovábbképzésPhDMBA
Budapesti Corvinus Egyetem

Gyere el a Változásvezetés előadássorozatra!

Az ország meghatározó vezetőivel találkozhatsz február 27. és május 14. között. Ne hagyd ki az előadásokat, melyek során a változásvezetés kihívásait járjuk körbe!

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Szakmaiság, közösség és társadalmi felelősségvállalás – a corvinus szakkollégiumairól röviden

Egy szakkollégium több, mint kézenfekvő lakhatási alternatíva. Lehetőséget biztosít versenyképes szakmai tudás elsajátítására, és életre szóló barátságokat alapozhat meg. Ismerd meg a Corvinus szakkollégiumait!

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Minden, amit az új mesterszakos felvételiről tudni kell

Aki 2024-ben felvételizik mesterszakra, az mindenképp olvassa el ezt a cikket, ugyanis lesz egy plusz eleme a felvételinek. Megismertetjük veled a GMAT, GMAT FE, NMAT és GRE rendszerét.

Tovább
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.03.19. - 14:01:58