Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Zöld Tudományos Nagydíjjal jutalmazta Dr. Naffa Helenát az MNB

2022-01-21 14:08:12

A Magyar Nemzeti Bank az immár hagyományos nemzetközi zöld pénzügyi konferenciáján díjazta a „legzöldebb” pénzügyi intézményeket, valamint a témában kutató tudományos kiválóságokat. Dr. Naffa Helenát, a Befektetések és Vállalati Pénzügy tanszék egyetemi docensét Zöld Tudományos Nagydíjjal tüntették ki.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

December 1-jén a Planet Budapest Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó részeként rendezte meg az MNB nemzetközi zöld pénzügyi konferenciáját. A rendezvény előadásai és panelbeszélgetései fókuszában a COP26 klímacsúcs pénzügyi rendszerre való következményei és a klímaváltozáson túli további környezeti anomáliák álltak. 

 

A Zöld Pénzügyi Tudományos Díjakat egy, tudósokból és a Monetáris Tanács egyes tagjaiból álló grémium ítélte oda. Az idei díjazott Dr. Naffa Helena, a Befektetések és Vállalati Pénzügy tanszék egyetemi docense, akinek „kiemelkedő publikációs tevékenysége több zöld pénzügyi kutatási területen is mintaértékű a magyar kutatóközösség számára. Oktatóként több tantárgy népszerű előadója. Munkássága megtestesíti az elméleti alapokra épülő gyakorlatorientált megközelítést, hiszen az akadémiai világban és a piaci döntéshozatal területén egyaránt komoly tapasztalatot szerzett.” 

 

Szívből gratulálunk a díjazottnak! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.20. - 09:30:51