Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Változások a második oktatási héttől

A tárgyfelvétellel kapcsolatos változások következtében több tárgy oktatási formája a 2. oktatási héttől megváltozik.

Több tárgy oktatási formája megváltozika második oktatási héttől, a beiratkozással és tárgyfelvétellelkapcsolatos változások miatt.

A vírushelyzettel összefüggésben, akurzust felvett hallgatók létszámától és – elsősorban az idegen nyelvűképzéseknél – a beutazási nehézségekkel küzdő hallgatók arányától függően változhatott,hogy mely kurzusokat tartjuk meg online formában, és melyeket tantermekben.

Ezeketaz információkat oktatók a Neptunban a kurzus „megjegyzés” rovatában és atantárgyi adatlapokon is rögzítették. Kérjük, hogy a kurzusok megtartásánakformájáról ezeken a megadott helyeken tájékozódjatok.

Aváltozások következtében előfordulhat, hogy egy online óra és egy tantermi óraegymás melletti idősávban van. Amennyiben ez a bejárásban gondot okoz, azEgyetem biztosít olyan tantermeket, amelyekben – a megfelelő távolságtartásmellett – a hallgatók nyomon követhetik az adott online kurzust. Erre a célraaz alábbi termek vehetők igénybe:

  • E.fsz.II.ea. (350 fős)
  • E.3.395 (40 fős)
  • C 428 (20 fős)
  • C 560 (20 fős)
  • C 652 (20 fős)
  • C 663 (20 fős)

Változások az online stream órák felvételével kapcsolatban 

Az MS Teams online órák felvételének kezelésében szeptembertől beállt változások miatt az órák nem kerülnek automatikusan rögzítésre. Az online előadások oktatója a Moodle rendszerben feltöltött anyagokkal segíti az előadásokon elhangzottak jobb megértését. Az online szemináriumok zárt Teams csoportban zajlanak, azokról felvétel nem készül. Az online órák otthonról, valamint az egyetemen belül kijelölt tantermekben egyaránt követhetők.

Budapesti Corvinus Egyetem

 

Vágólapra másolva
GEN.:2021.09.27. - 13:14:12