Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Változások a második oktatási héttől

Több tárgy oktatási formája megváltozik a második oktatási héttől, a beiratkozással és tárgyfelvétellel kapcsolatos változások miatt.

A vírushelyzettel összefüggésben, a kurzust felvett hallgatók létszámától és – elsősorban az idegen nyelvű képzéseknél - a beutazási nehézségekkel küzdő hallgatók arányától függően változhatott, hogy mely kurzusokat tartjuk meg online formában, és melyeket tantermekben.

Ezeket az információkat oktatók a Neptunban a kurzus „megjegyzés” rovatában és a tantárgyi adatlapokon is rögzítették. Kérjük, hogy a kurzusok megtartásának formájáról ezeken a megadott helyeken tájékozódjatok.

A változások következtében előfordulhat, hogy egy online óra és egy tantermi óra egymás melletti idősávban van. Amennyiben ez a bejárásban gondot okoz, az Egyetem biztosít olyan tantermeket, amelyekben - a megfelelő távolságtartás mellett - a hallgatók nyomon követhetik az adott online kurzust. Erre a célra az alábbi termek vehetők igénybe:

  • E.fsz.II.ea. (350 fős)
  • E.3.395 (40 fős)
  • C 428 (20 fős)
  • C 560 (20 fős)
  • C 652 (20 fős)
  • C 663 (20 fős)

Változások az online stream órák felvételével kapcsolatban 

Az MS Teams online órák felvételének kezelésében szeptembertől beállt változások miatt az órák nem kerülnek automatikusan rögzítésre. Az online előadások oktatója a Moodle rendszerben feltöltött anyagokkal segíti az előadásokon elhangzottak jobb megértését. Az online szemináriumok zárt Teams csoportban zajlanak, azokról felvétel nem készül. Az online órák otthonról, valamint az egyetemen belül kijelölt tantermekben egyaránt követhetők.

Budapesti Corvinus Egyetem 

Vágólapra másolva
GEN.:2021.05.14. - 13:27:32