Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Új vezető a Nemzetközi kapcsolatok és akkreditáció élén

Dr. Zoltayné Dr. Paprika Zita 2020. október 15-én – személyes okokkal összefüggésben – távozik az Egyetem nemzetközi kapcsolatokért és akkreditációkért felelős vezetői pozíciójáról.
Az Egyetem vezetése ezúton is szeretné az Egyetem polgárainak nevében köszönetét kifejezni Dr. Zoltayné Dr. Paprika Zita több, mint három évtizedes, az Egyetem hírnevét öregbítő munkájáért, amit nemzetközi igazgatóként, az ISP vezetőjeként, a Gazdálkodástudományi Kar dékánjaként, valamint nemzetközi kapcsolatokért és akkreditációkért felelős vezetőként végzett. Dr. Zoltayné Dr. Paprika Zita kiemelkedő szerepet vállalt az Egyetem nemzetközi beágyazottságának erősítésében, a nemzetközi akkreditációk elérésében és megtartásában. További munkájához sok sikert kívánunk!

A nemzetközi kapcsolatokért és akkreditációkért felelős vezető posztját 2020. október 15-től Dr. Szántó Zoltán Oszkár tölti be. 

Budapesti Corvinus Egyetem 
Dr. Szántó Zoltán Oszkár közgazdász-szociológus, egyetemi tanár. Jelenleg az Egyetem nemzetközi kutatási kapcsolataiban kulcsszerepet játszó Corvinus Institute for Advanced Studies vezetője, amelynek létrehozásában is vezető szerepet vállalt. Korábban a Szociológia és Társadalompolitikai Intézet igazgatója, a Társadalomtudományi Kar dékánja, majd oktatási, később általános rektorhelyettes volt. A nemzetközi egyetemi kapcsolatok területén is jelentős tapasztalattal rendelkezik. Nevéhez fűződik például az Egyetem egy kiemelten sikeres nemzetközi oktatási kezdeményezése, a Joint European Master in Comparative Local Development Erasmus Mundus mesterképzés elindítása, a Ljubjlanai, a Regensburgi és a Trentoi Egyetemmel közösen. Általános rektorhelyettesként a nemzetközi kapcsolatok területet irányította 2018-2019 között, amely időszak egyik fontos eredménye volt a Fudan Universityvel közösen kínált MBA program létrehozása.  
Vágólapra másolva
GEN.:2021.03.02. - 01:21:07