Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Új, stratégiai együttműködés a Corvinus és a SEED Business School között

A közép-kelet-európai régió versenyképességének és felzárkózásának elősegítése érdekében a Corvinus Egyetem és a SEED Business School szorosabbra fűzték a gazdálkodási képzéseikben már jelenleg is fennálló együttműködésüket.
Budapesti Corvinus Egyetem 2019 őszétől a két intézmény közösen kínálja a Corvinus-MSM-SEED Executive MBA Programot, amely a Maastricht School of Managementtel közösen folytatott kettős diploma program. A most megkötött új megállapodással a két intézmény bővíti a már fennálló együttműködését, és elkötelezi magát új vezetői képzések és non-degree programok kidolgozása, a felek vezetői, tudósai és szakértői közötti szakmai együttműködés bővítése, a nemzetközi akkreditációk megszerzéséhez és megtartásához való hozzájárulás, a partneri kapcsolatok erősítése, valamint a toborzás és a kommunikációs tevékenységek összehangolása mellett.

A stratégiai együttműködési megállapodást Fehér Péter, az Executive Degree Programokért és Szakirányú Továbbképzésekért Felelős Dékán, Dr. Szabó Lajos György, a Corvinus Egyetem oktatási rektorhelyettese és Kárpáty András, a SEED Business School vezérigazgatója írták alá.

Vágólapra másolva
GEN.:2021.05.11. - 16:22:43