Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Új hallgatói iroda épül

2020-08-31 07:53:08

A Fővámpalota épületébe belépve valószínűleg már észrevettétek, hogy az első emeleten nagy a sürgés-forgás. A kíváncsiskodóknak már most eláruljuk, hogy a Corvinus Megújulási Program keretében egy új hallgatói iroda építése zajlik, amely teljesen egyedülálló lesz a hazai egyetemek körében. Az új iroda egy impozáns nyitott térben nyújt majd komplex hallgatói szolgáltatásokat Nektek.

Modernkörnyezet, komplex szolgáltatások

Az új hallgatói irodában a hagyományos, hazaiegyetemeken korábban megismert tanulmányi irodák helyett egy komplexszolgáltatásokat és több funkciót kínáló teret alakítunk ki, aholmegtapasztalhatjátok a corvinusos hallgatóknak járó gyors, hatékony éshallgatóközpontú ügyintézést. Az új működés egyik legnagyobb előnye, hogy asokatok által jelzett hosszabb nyitva tartás kérdése is megoldódik, tekintve,hogy kollégáink a hét minden napján elérhetőek lesznek.  

Zsibongóúj szerepben

Magyar hallgatóinkat a korábban zsibongó(I. emelet keleti oldal) néven ismert helyiségben fogadjuk majd, ahol ügyintézőpultoknál intézhetik el többek között a tanulmányaikkal kapcsolatos teendőiket.

Ez a modern és sokfunkciós környezet hasonlólesz a nemzetközileg is ismert, úgynevezett „coworking” irodákhoz, ahol a munka(esetünkben ügyintézés) után érdemes ott maradni, helyet lehet foglalniasztaloknál, kanapékon, fotelekben. Ezen kényelmes ülőalkalmatosságok nem csakközös munkát és időtöltést teszik kényelmesebbé, hanem a várakozást is.

Budapesti Corvinus Egyetem

 A nyitott térben elhelyezett pultokmellett egy elkülönített, szeparált helyiségrész is lesz, ahol a személyesebbés nagyobb diszkréciót igénylő ügyek intézésére nyílik lehetőség.

A hallgatói irodában egy digitális kijelzőrendszer működik majd, így az ott tartózkodás alatt a legfrissebbinformációkhoz is hozzájutnak a látogatók.

Az iroda –funkcionalitása és a patinás műemléki értékek megőrzése mellett – az esztétikátis szolgálja; a modern kialakítás, belsőépítészeti megoldások, bútorzat ésegyéb berendezések mellett zöld falfelületeket is rejt.

Budapesti Corvinus Egyetem

 

Kiemeltfigyelem a nemzetközi hallgatóknak

A zsibongó átalakítása mellett egy nemzetköziiroda is nyílik, ahol angol nyelven intézhetik ügyeiket nemzetközi hallgatóink;a magyar irodával megegyező rendszerben, az ott is nyújtott szolgáltatásokkalés funkciókkal. Emellett egy többszemélyestárgyaló is várja itt a látogatókat.

A fentiekalapján egy igazán egyedi, egy patinás műemlék épületbe mesterien beillesztettmodern helyiség várja majd a Corvinus polgárait.

Hamarosan mégtöbb részlettel jövünk, és pontos tájékoztatást adunk az ügyintézésilehetőségek köréről. Azt pedig tapasztalni fogjátok, hogy a munkálatokfolyamatosan zajlanak, az esetleges kellemetlenségek miatt türelmeteket kérjük.Az új hallgatói iroda kialakítása része a Corvinus Megújulási Programnak, és megnyitásávala hallgatói szolgáltatások területén egy igazán jelentős mérföldkőhöz érkezünkel.

Budapesti Corvinus Egyetem

 

Vágólapra másolva
GEN.:2021.10.20. - 04:28:51