Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Új hallgatói iroda épül

A Fővámpalota épületébe belépve valószínűleg már észrevettétek, hogy az első emeleten nagy a sürgés-forgás. A kíváncsiskodóknak már most eláruljuk, hogy a Corvinus Megújulási Program keretében egy új hallgatói iroda építése zajlik, amely teljesen egyedülálló lesz a hazai egyetemek körében. Az új iroda egy impozáns nyitott térben nyújt majd komplex hallgatói szolgáltatásokat Nektek.

Modern környezet, komplex szolgáltatások

Az új hallgatói irodában a hagyományos, hazai egyetemeken korábban megismert tanulmányi irodák helyett egy komplex szolgáltatásokat és több funkciót kínáló teret alakítunk ki, ahol megtapasztalhatjátok a corvinusos hallgatóknak járó gyors, hatékony és hallgatóközpontú ügyintézést. Az új működés egyik legnagyobb előnye, hogy a sokatok által jelzett hosszabb nyitva tartás kérdése is megoldódik, tekintve, hogy kollégáink a hét minden napján elérhetőek lesznek.  

Zsibongó új szerepben

Magyar hallgatóinkat a korábban zsibongó (I. emelet keleti oldal) néven ismert helyiségben fogadjuk majd, ahol ügyintéző pultoknál intézhetik el többek között a tanulmányaikkal kapcsolatos teendőiket.

Ez a modern és sokfunkciós környezet hasonló lesz a nemzetközileg is ismert, úgynevezett „coworking” irodákhoz, ahol a munka (esetünkben ügyintézés) után érdemes ott maradni, helyet lehet foglalni asztaloknál, kanapékon, fotelekben. Ezen kényelmes ülőalkalmatosságok nem csak közös munkát és időtöltést teszik kényelmesebbé, hanem a várakozást is.

Budapesti Corvinus Egyetem A nyitott térben elhelyezett pultok mellett egy elkülönített, szeparált helyiségrész is lesz, ahol a személyesebb és nagyobb diszkréciót igénylő ügyek intézésére nyílik lehetőség.

A hallgatói irodában egy digitális kijelző rendszer működik majd, így az ott tartózkodás alatt a legfrissebb információkhoz is hozzájutnak a látogatók.

Az iroda – funkcionalitása és a patinás műemléki értékek megőrzése mellett – az esztétikát is szolgálja; a modern kialakítás, belsőépítészeti megoldások, bútorzat és egyéb berendezések mellett zöld falfelületeket is rejt.

Budapesti Corvinus Egyetem 

Kiemelt figyelem a nemzetközi hallgatóknak

A zsibongó átalakítása mellett egy nemzetközi iroda is nyílik, ahol angol nyelven intézhetik ügyeiket nemzetközi hallgatóink; a magyar irodával megegyező rendszerben, az ott is nyújtott szolgáltatásokkal és funkciókkal. Emellett egy többszemélyes tárgyaló is várja itt a látogatókat.

A fentiek alapján egy igazán egyedi, egy patinás műemlék épületbe mesterien beillesztett modern helyiség várja majd a Corvinus polgárait.

Hamarosan még több részlettel jövünk, és pontos tájékoztatást adunk az ügyintézési lehetőségek köréről. Azt pedig tapasztalni fogjátok, hogy a munkálatok folyamatosan zajlanak, az esetleges kellemetlenségek miatt türelmeteket kérjük. Az új hallgatói iroda kialakítása része a Corvinus Megújulási Programnak, és megnyitásával a hallgatói szolgáltatások területén egy igazán jelentős mérföldkőhöz érkezünk el.

Budapesti Corvinus Egyetem 

Vágólapra másolva