Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Tisztújítás a Maecenas Universitatis Corvini Alapítványnál és a felügyelőbizottságnál

2020-04-17 14:46:59

Bővebben...

A Budapesti Corvinus Egyetem fenntartója, a Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány kuratóriuma és felügyelő bizottsága 2020. április 15-én tartott együttes ülésén, a vonatkozó törvény rendelkezései, valamint az Alapító okiratában foglaltak alapján tisztújítást tartott, tekintettel arra, hogy a testületek eredeti megbízatása április végén lejár. Az ülésén az Alapítvány vezető tisztségviselőinek minden tagját határozatlan időre megerősítették tisztségében.

A kuratórium elnöke továbbra is Hernádi Zsolt, a MOL Nyrt. elnök-vezérigazgatója marad. Tagjai: Csák János, üzletember, címzetes egyetemi tanár; dr. Lánczi András, a Corvinus rektora; dr. Martonyi János, jogász, egyetemi tanár, volt külügyminiszter; Palotai Dániel, az MNB ügyvezető igazgatója. 


A felügyelőbizottság elnöke dr. Bártfai Béla jogász, a Magyar Szénhidrogén Készletező Szövetség vezérigazgatója. Tagjai: dr. Chikán Attila, a Budapesti Corvinus Egyetem professor emeritusa, volt rektora, volt gazdasági miniszter és Jánoskuti Levente, a McKinsey and Company irodavezető partnere.

Vágólapra másolva
GEN.:2022.01.24. - 13:48:42