Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Távolléti oktatásra áll át egyetemünk

A hétfői miniszterelnöki bejelentés értelmében a 2020.11.11-től digitális távoktatásra áll át a Budapesti Corvinus Egyetem. A félévet záró vizsgaidőszak – beleértve a záróvizsgák - is online módon (Teams és Moodle felületeken) zajlik majd.
Budapesti Corvinus EgyetemAz erre a hétre betervezett számonkérések (vizsgák, zárthelyi dolgozatok) még az eredeti formában megtervezett módon valósulnak meg, amennyiben erről másként nem dönt az oktató. Ha a hallgató bármilyen okból (például kollégiumból való kiköltözés miatt) nem tud az eredetileg tervezett módon részt venni a számonkérésen, kérjük egyeztessen közvetlenül oktatójával.

A Budapesti Corvinus Egyetem kollégiumaiból megkezdődött a kiköltözés, lehetőség szerint ma éjfélig minden hallgatónak el kell hagynia a kollégiumi épületeket. Kérjük, hogy akinek komoly akadályba ütközik a gyors kiköltözés, egyeztessen az adott kollégiumi épület vezetőjével!

Jelenleg nem jelent még meg az a kormányrendelet, amely a digitális távoktatás és egyéb, koronavírus terjedésével kapcsolatos korlátozó intézkedések részleteit szabályozza, ezért bár kevés esély van rá, de a fent leírtak a hivatalos kormányrendelet megjelenése után még módosulhatnak. Szintén a vonatkozó kormányrendelet megjelenése után készül el az az Elnöki Testületi Rendelkezés, amely az online oktatás, illetve a vizsgaidőszak online lebonyolításával kapcsolatos részleteket tartalmazza.

A szolgáltató háttérterületeken dolgozó munkatársak munkarendjéről a további részletszabályok megjelenéséig a közvetlen munkáltatói jogkör gyakorlója dönt.
Vágólapra másolva
GEN.:2021.07.26. - 23:48:28