Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Támogatjuk karriered építését – új programokkal várunk!

Napjainkban egyre dinamikusabban változik a munkavégzés, a munkaerőpiac, a szükséges tudás és az életünk is. Ezért fontos, hogy tudatosan, aktívan és adaptívan alakítsd, építsd szakmai életutadat. A Corvinus ebben is támogatja hallgatóit, a Megújulási Program keretein belül karriertámogató szolgáltatással bővült a Hallgatói Támogatás palettája. Tanácsadásaik, programjaik segítségével már a tanulmányaid alatt foglalkozhatsz a szakmai jövőddel.

A karriertervezés, karrierépítés az első „Mi leszel?” kérdéssel kezdődik, és még a nyugdíjba vonulással sem feltétlenül ér véget.

Karriertanácsadóink abban segítenek, hogy többet tudj meg önmagadról és a pályádról, válaszokat találj kérdéseidre a szakmai önismeret, önfejlesztés és karrierépítés terén:

  • Ki vagyok? Miben vagyok jó?
  • Hogyan tudom kihozni magamból, ami bennem van?
  • Mik a céljaim? Hogyan tudom őket megvalósítani?

Aktualitások

  • Igénybe veheted a Hallgatói Támogatás egyéni karriertanácsadását, amit ebben a félévben online is biztosítunk hallgatóink számára, így a Székesfehérvári Campus hallgatóinak is elérhető. Ide a studentsupport@uni-corvinus.hu címen jelentkezhetsz. (Tanácsadásaink, tréningjeink a Corvinus hallgatói számára ingyenesek.)
  • Hamarosan találkozhatsz anyagainkkal a Corvinus Online blog Karrier és Életmód rovatában, és induló podcast sorozatunkban is.
  • Jelentkezhetsz szeptemberi komplex online CV programunkra, ami egy self coaching feladatokkal támogatott online folyamatból és hozzá kapcsolódó szakértői konzultációból áll.
  • Megoszthatod gondolataidat, véleményedet egy 3 perces kérdőív kitöltésével, hogy jobban rád szabhassuk októberi és novemberi programjainkat: Mire szavazol?

A szakmai jövődet, életutadat folyamatosan építed a tanulmányaid során. Ha tudatos vagy ebben vagy tudatosabb szeretnél lenni, keresd a lehetőségeket, hogy tanulj magadról és a munkavállalásról. 

Vágólapra másolva