Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Támogassa adója 1%-ával a Covid-járvány miatt nehéz helyzetbe került Corvinusos hallgatókat!

Segítse Ön is szja 1%-ának felajánlásával a rászoruló hallgatókat ebben a nehéz mentális és gazdasági helyzetben.

A koronavírus-járvány az elmúlt egy évben rendkívüli helyzetet teremtett mindannyiunk életében, rengeteg kihívással kellett szembenéznünk. Sok fiatal is nehéz körülmények közé került, saját vagy családja nem várt anyagi, netán egészségügyi problémái miatt.

A Budapesti Corvinus Egyetem a rendszeres szociális ösztöndíj lehetősége mellett rendkívüli szociális támogatást nyújt azoknak a rászoruló hallgatóknak, akik – saját vagy családjuk – életében, szociális helyzetében rendkívüli esemény következett be.

Járuljon hozzá most Ön is személyi jövedelemadója 1%-ával a rendkívüli szociális ösztöndíjkeret további bővítéséhez, ezzel is segítve rászoruló hallgatókat ebben a nehéz – sokszor tanulmányaikra is kiható – mentális és gazdasági helyzetben.

Érdemes tudnia,

hogy az szja 1% felajánlások a BCE rendkívüli szociális ösztöndíjkeretét gyarapítják majd. A felajánlások összegéről a NAV szeptember 15-ig tájékoztatja a kedvezményezett szervezeteket. A rendkívüli szociális támogatást az év bármely időszakában igényelheti nyilvános pályázat útján a hallgató, akár Corvinus Ösztöndíjas, akár önköltséges formában tanul. Az ösztöndíj a nappali alapképzésben, osztott vagy osztatlan mesterképzésben tanulmányokat folytató aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók számára elérhető, egy körülményre egyszer adható le a pályázat a tanév folyamán.

RENDELKEZŐ NYILATKOZAT A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL

A kedvezményezett adószáma: 19156972-2-44

A kedvezményezett neve: Budapesti Corvinus Egyetem


HOGYAN LEHET RENDELKEZNI AZ 1 SZÁZALÉKRÓL?

Elektronikus úton, amennyiben Ön rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval. Ebben az esetben a NAV E-SZJA oldalán (eszja.nav.gov.hu) keresztül töltheti ki az adó 1% rendelkező nyilatkozatát. (Amennyiben valaki nem rendelkezik még ügyfélkapuval, itt ismerheti meg a regisztráció menetét.)

Papír alapú formában postai úton vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján nyújthatja be a személyi jövedelemadó-bevallással együtt. Az utóbbi esetben a rendelkező nyilatkozatot (20EGYSZA nyomtatványt) kérjük, tegye egy normál méretű borítékba, amelyen feltünteti nevét, lakcímét és adóazonosító jelét. Fontos, hogy a lezárt borítékon a leragasztás helyén szerepeljen az adózó aláírása.

A nyilatkozat leadási határideje 2021. május 20.

Budapesti Corvinus Egyetem

 

Vágólapra másolva
GEN.:2021.07.29. - 20:41:17