Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Tájékoztatás az oklevélátadóról

Tisztelt Végzős Hallgatóink!

Annak érdekében, hogy minden végzős hallgatónk továbbtanulását és elhelyezkedését támogassuk, megkezdtük az oklevelek átadását azok számára, akik 2019 decemberi és 2020 januári záróvizsgájukat követően szerezték meg diplomájukat.

A járványügyi helyzetre tekintettel 2020. augusztus 15-ig 500 főnél nagyobb rendezvényt nem lehet szervezni, így sajnos nem tudjuk a megszokott módon megtartani a nyári diplomaátadó ünnepségeket. Az előrejelzések alapján az őszi időszakban újabb hullámban támadhat a koronavírus, ezért még az is bizonytalan, hogy milyen szabályozások lesznek érvényben szeptembert követően.

A kialakult helyzet ellenére fontosnak tartjuk, hogy a sikeres egyetemi tanulmányok lezárását minden  hallgatónk méltó módon megünnepelhesse, éppen ezért amint lehet, pótolni szeretnénk az elmaradt oklevélátadó ünnepségeket. Az időpont tekintetében azonban egyelőre nem szeretnénk felelőtlen ígéretet tenni, hiszen nem látjuk előre, mikor ér véget a jelenlegi vírushelyzet és milyen szabályozások lesznek érvényben az ősz folyamán.

Elsődleges szempont számunkra, hogy Önök és családtagjaik, szeretteik biztonságban vehessenek részt egy nagyszabású, ünnepélyes diplomaátadó ünnepségen. 

Megértésükben bízva,

üdvözlettel:

Prof. Lánczi András, rektor

Vágólapra másolva