Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Tájékozódj a koronavírus-szabályokról!

2022-01-06 12:40:02

Továbbra is fontos, hogy vigyázzunk egymásra, így összegyűjtöttük a lefontosabb csatornákat, amelyeket érdemes követned.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Minden információt a koronavírus aloldalunkon találsz egy helyen, kérjük, hogy rendszeresen ellenőrizd az aktuális rendelkezéseket. Ezen felül minden friss intézkedésről beszámolunk a honlap és az applikáció hírfolyamában.  

Ne feledd, hogy arra kérünk, hogy minden koronavírus fertőzésgyanút vagy igazolt koronavírus-fertőzést jelents a coronavirusinfo@uni-corvinus.hu e-mail címen, így az Egyetem vezetése folyamatosan követni tudja a fertőzöttségi szint változását az intézményben és rövid időn belül dönthet a szükséges védelmi intézkedésekről. Ugyanezen e-mail címen kérhetsz tájékoztatást a további teendőkről (pl. szükséges igazolások, tanmenet követése) esetleges vagy igazolt fertőzés esetén, ahol néhány napon belül válaszolunk minden kérdésedre. 

Ha pedig azt érzed, hogy nehezen kezeled a helyzetet és szeretnél ebben segítséget kérni, fordulj a Hallgatói Támogatás csapatához, akik mindent megtesznek, hogy megkönnyítsék ezt az időszakot. Keresd őket bizalommal! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.25. - 03:46:07