Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Személyi változás a kancellári pozícióban

2020-08-26 06:39:54

Szeptember 1-től dr. Domahidi Ákos tölti be a kancellári pozíciót.

Dr. Pavlik Lívia 2020. augusztus 31-én leköszön az Egyetem kancellári tisztségéből. Közel hat éves kancellári munkájával beírta magát az Egyetem történetébe: sikerrel irányította az Egyetem pénzügyi konszolidációját, számos előremutató, az Egyetem működését fejlesztő kezdeményezést vitt véghez. Kancellárként és miniszteri biztosként kulcsszerepet vállalt az Egyetem átalakulásának előkészítésében, annak sikeres megvalósításában. Az Egyetem életében e fontos szakasz sikeres lezárásával a Kancellár asszonyt a megszerzett tapasztalatai alapján a magyar felsőoktatásban új feladatok várják, de a Pénzügyi, Számviteli és Gazdasági Jogi Intézet egyetemi docenseként továbbra is a Corvinus közösségének tagja marad. Az Egyetem vezetése az Egyetem polgárainak nevében ezúton is szeretné kifejezni köszönetét Kancellár asszony áldozatos, eredményes és mindig az Egyetem jobbítását szem előtt tartó munkájáért, és kíván neki sok sikert további feladataihoz.

A Kuratórium döntése szerint az Egyetem kancellári pozícióját 2020. szeptember 1-től dr. Domahidi Ákos tölti be. Dr. Domahidi Ákos az Andrássy Egyetemről érkezik hozzánk, ahol korábban tíz évig kancellárként dolgozott. Dr. Domahidi Ákos nagy lelkesedéssel csatlakozik a Corvinus közösségéhez, és arra készül, hogy szakmai és vezetési tapasztalatára támaszkodva kiemelt szerepet vállaljon a Corvinus Megújulási Program következő szakaszának sikeres végrehajtásában. Egyetemünk új kancellárját nemsokára részletesebben is megismerhetik az Egyetem polgárai a belső kommunikációs csatornákon keresztül.

Navigare necesse est. – Hajózni szükséges.Kedves Corvinus Közösség! Nagy megtiszteltetés számomra, hogy szeptember 1-én a fedélzetre léphetek. A következő hónapokban szeretnék minden alkalmat megragadni, hogy megismerjem a Közösség minél több tagját. A vitorlákat azonban máris tovább tépázza a covid-vihar, sok idő a megérkezésre nincsen, a feladatok már várnak. Jó szelet!  – dr. Domahidi Ákos.


Domahidi Ákos
Vágólapra másolva
GEN.:2022.01.19. - 01:31:31