Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Sportolj AYCM SportPass-szal!

A Budapesti Corvinus Egyetem munkatársai számára ajánljuk az AYCM, azaz ALL YOU CAN MOVE sportolási lehetőségeket. Az AYCM az év hátra lévő részére most kedvezménnyel hirdet többszáz partnerénél sportórákat, bérleti és egyéb lehetőségeket; melyeket érdemes kihasználni minden kedves munkatársunknak.

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass egy olyan multifunkcionális sportbérlet, mellyel országosan több száz különböző AYCM elfogadóhely - fitnesztermek, uszodák, boxtermek, jógatermek, mászótermek, atlétikai pályák, tánccentrumok, korcsolyapályák, golfpályák, squashpályák, teniszpályák illetve rúdtánc órák is - látogathatók korlátlanul, akár minden nap, kedvezménnyel.

2020. őszi és téli időszakára az alábbi kiemelt ajánlattal élhetnek a Corvinusos kollégák:

Csupán 4 hónap maradt vissza az évből december 31-ig, így ha még nem váltottátok ki az AYCM SportPass-t érdemes most kipróbálni, mit nyújt a korlátlan sportolás lehetősége számotokra. Próbáljátok ki 900 elfogadóhely 150 mozgásforma bármelyikét már 120 településen 4900 Ft-tól az év utolsó felében. Ha szeretnétek AYCM SportPass-t váltani, látogassatok el az AYCM weboldalára.

Budapesti Corvinus Egyetem 

Vágólapra másolva