Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Sikeres hallgatói projektbemutató zajlott le a BFK és a Geo Tanszék együttműködésében

A 2021. május 28-án lezajlott projektbemutató az Urbanisztika és területi tervezés című tárgyuk gyakorlata keretében valósult meg.

A 2021. május 28-án lezajlott projektbemutató az Urbanisztika és területi tervezés című tárgyuk gyakorlata keretében valósult meg.

Budapesti Corvinus Egyetem

 

A Gazdaságföldrajz, Geoökonómia és Fenntartható Fejlődés Tanszék Regionális és környezeti gazdaságtan mesterképzésének 1. éves hallgatói a Budapesti Fejlesztési Központ (BFK) szakembereinek mutatták be a XI. kerületre kidolgozott fejlesztési ötleteiket.

A hallgatók feladata a választott városi részterületek térhasználati mintázatainak, szolgáltatás és zöldfelületellátottságának, közlekedési és ingatlanpiaci helyzetének felmérése volt, melyek alapján megfogalmazták ajánlásaikat, reflektálva a tapasztalt kihívásokra és problématerületekre, valamint erősségekre és lehetőségekre.

BFK és a Geo Tanszék között formálódó együttműködés kiváló platformot biztosított a hallgatók számára, hogy megmutathassák tudásukat és szakmai rátermettségüket a tervezői szférának, és értékes észrevételekkel gazdagodva jelölhessék ki kutatómunkájuk jövőbeli irányvonalait. 

Vágólapra másolva
GEN.:2021.09.16. - 11:52:16