Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Segíts a vállalkozói támogatások fejlesztésében és nyerj!

Budapesti Corvinus Egyetem 
Az online kérdőív eredményeivel a nektek nyújtott egyetemi szolgáltatásokat és a fiatal vállalkozókat érintő támogatásokat tökéletesíthetik.

A kitöltők között (akik a kérdőív végére is elérnek) az ICO Zrt. jóvoltából kisorsolunk 3 db prémium Parker tollat egyenként 29 900 Ft értékben, valamint 10 db Moleskine ajándékcsomagot egyenként 5 500 Ft értékben. A kutatás hazai szervezőinek felajánlásaként pedig 3 db 50 ezer Ft értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki, amelyet kedvenc üzletetekben költhettek el.

A kérdőív kitöltése 10-15 percet vesz igénybe. A részvétel önkéntes, az adatokat titkosan kezeljük, és csak összesítve használjuk fel. Mind az alkalmazott szoftver (Qualtrics), mind a lekérdezés során alkalmazott gyakorlatunk megfelel a legfrissebb általános adatvédelmi szabályoknak (GDPR).

A kérdőív ezen a linken érhető el.

Ha többet szeretnél megtudni a GUESSS-ről, fordulj Sáfrányné Dr. Gubik Andreához (getgubik@uni-miskolc.hu) vagy Dr. Farkas Szilveszterhez (farkas.szilveszter@uni-bge.hu), vagy látogass el a kutatás honlapjára.

Köszönjük a kérdőív kitöltését!
Vágólapra másolva
GEN.:2021.06.16. - 07:26:28