Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Rendkívül népszerű a Corvinus doktori képzése

Egy kiemelkedően sikeres kommunikációs kampányt és számos ígéretes jelentkező tehetségének megismerésével párosuló felvételi eljárást követően 2021 szeptemberében 103 elsőéves doktorandusz kezdi meg tanulmányait a Corvinus Doktori Iskolákban.
Corvinus Ambassador

Az akadémiai pályára 77, szakértőire pedig 26 felvett doktorandusz iratkozott be idén. Az ITM jóvoltából 64 magyar állami ösztöndíjas kerülhetett be a doktori képzésre, akik közül 26-an a Corvinus Doktori Ösztöndíjat is elnyerték, így őket az akadémiai pályán a magyar állami ösztöndíj kétszeresének megfelelő juttatással segítjük tanulmányaik első évében, illetve megfelelő teljesítmény esetén a teljes képzési idejükben kiemelt támogatást élvezhetnek majd.  

Corvinus Doktori Ösztöndíjra az akadémiai életpályát választó állami ösztöndíjas hallgatók pályázhatnak és idén összesen 280 000 forintra egészíti ki az állami ösztöndíj összegét. A sikeresen pályázó hallgatókat tanulmányai megkezdésekor egy új laptoppal is segítjük. 

További információ olvasható a Corvinus Doktori Ösztöndíjról ezen a linken. 

Az elsőéves doktoranduszok között 24 külföldi állampolgár tanulhat a Stipendium Hungaricum Ösztöndíjprogramnak köszönhetően.  

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Vágólapra másolva
GEN.:2021.09.20. - 15:15:28