Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Pszichológiai segítség a Hallgatói Támogatás csapatától

A koronavírus-járvány még mindig erőteljesen jelen van az életünkben, és egyre biztosabbá válik, hogy – ha nem is ennyire intenzíven – de nagy valószínűséggel még egy ideig velünk marad.
hallgatói támogatás 
A vírust megfékező intézkedések időbeni kitolódásából és ezzel együtt a nehezen szűnő bizonytalanság miatt egyre nagyobb az általános csalódottság. Mikor lesz ennek vége? Kapok-e valaha oltást? Mikor kapom vissza az életemet?

Teljesen érthető, hogy az ilyen és ehhez hasonló kérdések negatív érzéseket váltanak ki belőlünk. Ha elszigeteltnek és / vagy kilátástalannak érzed a helyzeted, ha nehézségeket tapasztalsz a döntések meghozatalában, a mindennapi problémák kezelésében, vagy bármilyen egyéb személyes okból kifolyólag úgy érzed, hogy pszichológiai támogatásra van szükséged, kérjük ne felejtsd el, hogy van lehetőséged egyetemi keretek között pszichológiai tanácsadást igénybe venni.

Ezekben a furcsa és nehéz időkben még a mindennapi működés is hatalmas energiákat emészt fel. Kérünk, hogy most különösen nagy figyelmet szentelj a biztonságos kapcsolattartásra akár önmagadról, akár a szeretteidről legyen is szó. Néha ezt könnyebb mondani, mint megvalósítani, de ne feledd: a segítségkérés az erő jele és egy lépés önmagad felé. A Corvinus Hallgatói Támogatás csapata mindent megtesz, hogy megkönnyítse a hallgatók számára ezt az időszakot. Keress minket bizalommal!

Ha úgy érzed azonnali segítségre van szükséged, krízisben vagy, akkor tárcsázd az éjjel-nappal hívható lelki segély hívószámát à 116-123!
Vágólapra másolva
GEN.:2021.05.12. - 08:29:39